Ga naar inhoud

Nieuw systeem, no signal error


Aanbevolen berichten

Heb vanmiddag een nieuw systeem gekocht. Barton 2500+ Asus a7n8x deluxe Club3d Radeon 9800 2x 256 MB Corsair PC3200 Maxtor 120 Hyundai P910+ enz. Ik heb het hele systeem geassembleert, doe mijn eerste boot. Alle lampjes ok (behalve die van de case, verkeerd aangeloten denk ik, niet belangrijk echter.) fans draaien (ook van de radeon) echter, monitor staat aan en geeft NO SIGNAL... Wat kan er fout zijn? Kaart zit er goed in, heeft power. Hdd heeft power. BTW, vanaf de voeding van de antec kast komen behalve de 20 pins connector ook nog een 4 pins connector in het vierkant (voor wat?) en een 6 pins AUX connector (voor een audiokaart?)
Link naar reactie
Bij onjuist geplaatste VGA-kaart krijg je BIOS-piepjes te horen. Helemaal geen response duidt meestal op foutief geplaatst/kapot geheugen en/of processor... :cry: Die 4-pins connector: zie [url=http://usa.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm]hier[/url]. Klik op de foto om te vergroten. Zie je vervolgens bij de linkerbovenhoek van de processorplek, links van die 3 condensatoren, dat vierkante stekkertje? Daat moet de ene apparte stekker in. Die aansluiting zit niet op [url=http://clk.about.com/?zi=1/XJ&sdn=compreviews&zu=http%3A%2F%2Fusa.asus.com%2Fproducts%2Fmb%2Fsocketa%2Fa7n8x-d%2Foverview.htm]jouw bord[/url]. Deze aansluiting is ook een 12Volt ATX aansluiting, welke er voor zorgt dat de CPU altijd voldoende stroom heeft om te werken? Die 6-polige aansluiting is misschien bedoeld als voeding voor zo'n 5,25"-bracket van bijvoorbeeld een SB Audigy Platinum? Greetz!!
Link naar reactie
kijk in je boekje 1-16> warning1 incorrect agp card ON>off correct agp card>pwr_led1 ON standby power OFFpowered off. the green light emitting diode light on if ther is standby power and lights off when the power is turned off. the red led light on when an incorrect agp card is inserted>.
Link naar reactie
  • 1 jaar later...
Die spanning op je kast zou normaal zijn als je je pc niet op een geaard stopcontact hebt aangesloten. Het moederbord moet naar mijn weten vastgeschroefd worden met van die messing busjes die je in je kast op de juiste plaats vastschroefd. Dan plaats je het moederbord los op die busjes en schroef je het mobo vast in de messingbusjes met schroefjes. Die ogen/uitsparingen op je moederbord waar je hem vastschroefd moeten contact maken met het chassis om eventuele restspanning te kunnen afvloeien (aarding van het mobo). Probeer hem eens op een geaard stopcontact, dan zou je kunnen likken wat je wilt, maar zonder spanning waar te nemen. Pas wel op met likken, ik kreeg zelfs een keer een schok toen hij niet op een geaard stopcontact was aangesloten en ik met mijn ene hand een geaard object vasthad en toen mijn kast aanraakte.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...