Ga naar inhoud

Layout nForce


Aanbevolen berichten

Vervelend, ik zit een beetje op het internet te kijken en zie dat de layout van een nForce boardje toch wat anders is dan de 'normale' of 'gebruikelijke' mobo's. [img:c6aa30a977]http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/roundups/2002/Q4/nForce2/epox/ports.jpg[/img:c6aa30a977] Terwijl mijn kast er zo uit ziet, [img:c6aa30a977]http://members.lycos.nl/evink/antec.jpg[/img:c6aa30a977] Hoe los je dit op, dit lijkt mij niet zo goed met elkaar samengaan. //edit: plaatje weer online
Link naar reactie
[quote:c9cf95bea0="De Geest Van Oirlo"]weet je wel waar we et over het hebben spiderned??? Zo'n ATX plaatje kun je moeilijk gaan bewerken met een decopeerzaag :wink:[/quote:c9cf95bea0] Het was meer als grapje bedoelt. :lol: :lol: BTW Men zaagt ook kasten open, dus dan zou zo'n plaatje ook wel lukken als het moet.
Link naar reactie
ik kwam er ook pas achter dat ik een k7s5a-LAN had toen ik dat plaatje een keer weghaalde. de computerwinkel waardoor ik hem heb laten bouwen had dat blijkbaar niet door. zelf verwijdert, was wel een leuke verrassing. ik sluit me verder aan bij diegenen die denken dat je er wel een plaatje bij zult krijgen.
Link naar reactie
[quote:3f20febede="Salv"]Je krijgt een nieuw plaatje voor de nieuwe layout. Het oude plaatje ram je er met de achterkant van een schroevendraaier uit. het nieuwe plaatjes moet aan alle kanten even ''klik'' zeggen, dan zit ie vast.[/quote:3f20febede] Liever niet rammen, doe maar een beetje voorzichtig :P Overigens is het lang niet bij alle kasten zo dat het nieuwe plaatje klik moet (of kan) zeggen. Het komt vaak genoeg voor dat het plaatje er "los in hangt" en dat het door je mobo op zijn plaats wordt geduwt en wordt gehouden.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...