Ga naar inhoud

PC2700 geheugen op een ASUS A7N8X-DeLuxe mobo??


Aanbevolen berichten

nee er kan zelfs wel max pc3500 in... echter is dit gewoon de max.. pc3200 is alleen leuk als je van plan bent te overclocken... anders volstaat PC2700 ook wel... nadeel is, je kan op dit bord het geheugen synchroon met de FSB laten lopen en asynchroon... weet niet wat voor processor je erin hebt zitten... stel je hebt een XP 2200, die loopt standaard op 133 mhz.. PC2700 loopt op 166 mhz, nu kan je het mem meelaten lopen met de FSB, het zal dan op 133 mhz lopen, dus onderklok je het eigenlijk.. dit is echter wel de meest snelle instelling, echter maak je niet gebruik van de volledige snelheid van het geheugen. asynchroon is ook een optie, je laat het mem dan onafhankelijk lopen van de FSB, dus op 166 mhz, echter is er in tests gebleken dat het niet de meest stabiele en snelle setting is... mocht je niet gaan overclocken, dan kun je nog beter PC2100 mem kopen, dit gebruik je dan volledig.... mocht je gaan overclocken, dan is PC2700 in iedergeval een vereiste. voor hogere OC resultaten kom je al in PC3200 of evt PC3500...
Link naar reactie
De 2800+ is nog erg slecht leverbaar en de 2700+ is nog erg duur. Je kunt op dit moment voor rond de 300 euro het beste voor een AXP 2600+ gaan en dan idd met PC2700, of liever met PC3200 aangezien er waarschijnlijk ook nog Bartons met 400mhz FSB uitkomen en dan is het wel handig als ie dan synchroon kan lopen (in het geval van een upgarde dan).
Link naar reactie
# Welk nummer? Ik heb nu een abbo, maar ik heb de laatste 2 nummers geeneens gelezen wegens tijdsgebrek. (moest ook nog 2 Linuxmags, 2 C!Ts, Alemaal Enen en Nullen (HCC) en Nieuw Optimisme lezen). # Er komt iig wel een JEDEC standaard van PC3200, bovendien zijn de Corsair modules zoals gewoonlijk dik in orde.
Link naar reactie
de duitse uitgave verschijnt alle 2 weken, dus vandaar. Heb intussen ook al hun uitgaven kompleet op dvd van 1990 tot 2002 (buiten de normale uitgaves op papier :oops: :o ), erg boeiend.... gemakkelijk om wat op te zoeken en leuk om de computergeschiedenis nog eens te bekijken! Misschien is dat ook wel een idee voor C!T?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...