Ga naar inhoud

Vcore té hoog!


Aanbevolen berichten

P4 3,06GHz met HT heeft al een maximaal energieverbruik van 100W. Intel heeft koelerfabrikanten al gewaarschuwd dat ze voorbereid moeten zijn op een maximaal verbruik van 120W. Als Intel zich bedreigt voelt door Hammer voordat hun 90nm klaar is, zullen ze de kloksnelheid van Northwood dus nog voor 20W kunnen opvoeren. Bij hetzelfde voltage brengt ze dat op 3,6GHz, met een hoger voltage zullen ze lager uitkomen.
Link naar reactie
lomp mode: Zie je dat al voor je. één kilometer aan Windmolens. 8 bij 8 meter. Daarnaast een grote 4 pin molex die halverwege in de grond steekt :lol: Hoeveel zou zo'n winmolen energie opleverende aardfan nou aan stroom opleveren? 63 KwH per seconde? Kan je er wel 1000 stille papstjes op aansluiten.
Link naar reactie
[quote:be14e8131a="Marcel de Reus"]Ik denk dat de beste stilte / prestatie /energieverbruik verhouding bij de P3 Tualatin ligt. Die core is erg sterk en super zuinig en koel. Daar kun je prima mee gamen. Een AXP of een P4 krijg je idd gewoon niet zo stil, alleen met waterkoeling.[/quote:be14e8131a] [i:be14e8131a]Waar een wil is, is een weg.[/i:be14e8131a] Op het internet kun je gigantische heatsinks kopen die een P4 passief kunnen koelen. [url]http://www.overclockercafe.com/Reviews/OCZ_Eliminator/[/url] Houdt een P4 onder max temp (lees net onder max. temp.) helemaal passief! Als je dan ook maar een hele zachtdraaiende papst er op zet kan ie heel koel worden en geluidloos. [img:be14e8131a]http://www.overclockercafe.com/Reviews/OCZ_Eliminator/pics/1001.jpg[/img:be14e8131a] Ik zag ergens nog een xtremere, maar kan hem niet zomaar vinden. Als ik hem heb gevonden geef ik de link wel.
Link naar reactie
geef de maten eens van dat ding. eigenlijk moeten er gewoon passieve koelers komen met koelvloeistof. Dit is een Palomino [img:f4eed1300c]http://www.trial.net.ua/news/img/tbred-pally.jpg[/img:f4eed1300c] Dus bij een ZIF linksonder ligt de chip van de Tbred horizontaal? Ja, ziet er bekend uit die Palomino. Zo ziet die van mij er ook uit.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...