Ga naar inhoud

trage pc


Aanbevolen berichten

Als het aan de drivers ligt, dan is dit vaak ook te zien in Apparaatbeheer onder Systeem (Win9x) of onder Hardeware bij (WinXP). Er staat een uitroepteken of vraagteken bij. Vaak draait de harde schijf dan ook in 16 bits compatibiliteitsmodus. Heb je onlangs harde schijven en zo gewisseld? Zo ja, waren die van een verschillend type? Dit is namelijk de methode om WIndows in de war te schoppen als deze bijvoorbeeld van plaats worden gewisseld wat betreft de connector en/of master/slave instelling. Ik heb hier zelf een goede (nou ja eigenlijk slechte) ervaring mee :-?. De oplossing is dan inderdaad om de drivers opnieuw te installeren. Maarre verkeerde drivers willen ook dit effect hebben. Dat is mij ook een keer overkomen. En dat deïnstalleren van die drivers ging heel erg moeizaam. Uiteindelijk wel gelukt zonder WIndows opnieuw te installeren.
Link naar reactie
Jah bevalt prima, alleen m'n creative live player 5.1 klinkt veel mooier dan die geintegreerde 5.1 van medion. Alleen jammer dat er maar 3pci sloten inzitten en er een wordt geblokkeerd door de videokaart. Verder staat alle software in een aparte partitie op de harde schijf. Maar de hardware die er verder inzit is prima :D
Link naar reactie
[quote:5e5523247e="thijs1981"]Jah bevalt prima, alleen m'n creative live player 5.1 klinkt veel mooier dan die geintegreerde 5.1 van medion. Alleen jammer dat er maar 3pci sloten inzitten en er een wordt geblokkeerd door de videokaart. Verder staat alle software in een aparte partitie op de harde schijf. Maar de hardware die er verder inzit is prima :D[/quote:5e5523247e] ja dat is microATX zodat het goedkoop kan blijven, maar dan zet je die Creative toch gewoon over?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...