Ga naar inhoud

Nieuwe harddisk problemen


Aanbevolen berichten

Veel meer info over mobo, wat je precies gedaan hebt. Denk dat je mobo geen grote schijven aankan. Je zal een disk manager als ez-drive of ontrack bij Seagate moeten downloaden om alles te kunnen gebruiken ? Sommige HD hebben een jumper die de hoeveelheid begrensd op 32GB. Boekje gelezen hoe je zon grote schijf moet installeren ?
Link naar reactie
Zit er op de achterzijde geen jumper die de grootte beperkt?? Ook kan het zijn dat je hem niet met Fat 32 maar met Fat16 bewerkt heb dan krijg je ook de te kleinde resultaten... kij eerst eens naar die jumper die zit er voor gebruik in oudere systemen. Op mijn Seagate stond hij standaard op de volle grootte maar hij kan bij jou wel eens verkeerd staan.
Link naar reactie
[quote:c1231f9f61="Bosje"]Veel meer info over mobo, wat je precies gedaan hebt. Denk dat je mobo geen grote schijven aankan. Je zal een disk manager als ez-drive of ontrack bij Seagate moeten downloaden om alles te kunnen gebruiken ? Sommige HD hebben een jumper die de hoeveelheid begrensd op 32GB. Boekje gelezen hoe je zon grote schijf moet installeren ?[/quote:c1231f9f61] Ja inderdaard het is een redelijk oud moederbord (aopen AX59PRO) Staan die jumpers achter op je harddisk niet al standaard goed ingesteld? Er zat geen boekje bij!
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...