Ga naar inhoud

Cooler CPU????


Aanbevolen berichten

Hier effe 2 reviews.... [url=http://www.hardcoreware.net/reviews/cooling/volcano_9/1.php]Review 1[/url] [url=http://www.blargoc.co.uk/reviews/thermaltakev9/]Review 2[/url] Ze zijn er wel aardig over te spreken.... Volgens Thermaltake moet hij tot XP2600+ kunnen koelen dus het zal geen probleem zijn om een XP1800+ koel te houden mag ik aannemen. Als je niet gaat overklokken zit je met die koeler wel goed volgens mij.... Leuke kleurtjes en niet al te duur.
Link naar reactie
Heb hem nu binnen :D Er zijn wat minpuntjes: Als je gehecht bent aan een stille PC moet je hem niet kopen ivm 5200rpm MAX :lol: Hij is best groot en ik moest bijna mijn mobo eruit slopen om het ding erop te krijgen. Nu heb ik de Fan eraf gehaald en dat ging nog maar net. Hij houd mijn CPU op 3200rpm op 39o. Als ik heb vol open zet staat hij op 37 d8 ik. Vrij netjes d8 ik zo.
Link naar reactie
Ik heb het de laatste twee keer gedaan met bordje in de kast maar dat is wel een hele klus! De kans dat je uitschiet omdat je niet de juiste positie kan vinden voor de schroevendraaier op de klem is natuurlijk erg groot.. Als ik niet zo veel werk zou hebben even het bord eruit te halen zou ik het zeker wel doen. Gelukkig plaats je de keoler meestal maar een keer en dan is het de moeite denk ik wel waard even de boel uit te bouwen. Geeft gelijk de kans alles eens goed na te lopen en stofnesten weg te halen..
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...