Ga naar inhoud

Beste Upgrade Game PC?


Aanbevolen berichten

als ik jou was zou ik lekker een 1800+ halen. 256 mb ddr gewoon 2100 en niet het duurdere 2700 een asus bordje. bij a7v333 kan je er nog een leuke harde schijf van 40 gb bijzetten en nog een geforce 4 ti. dan zit je nog onder je budget en je kan alles vloeiend spelen. alleen even kijken of je voeding 300+watt is
Link naar reactie
1 stap onder de snelste is cpu is iha de beste prijs/kwaliteit & 'levensduur'. Met een 1800-2100 zou ik volgend jaar al een nieuwe cpu nodig hebben. Aangezien de XP 2600 de snelste is van AMD zal ik toch in die richting moeten zoeken. en een 40 Gb HDD ? Als ik er eentje koop moet het minimaal 120 Gb worden ... minder is de moeite niet waard (ik heb nu al 40+ Gb vol). Grafische kaart zou voor mij minimaal een 9700 Pro moeten worden aangezien ik de overgang naar de GF4-serie te klein vind. M'n R8500 is nog geen jaar oud, een snellere processor is voor mij dan meer waard.
Link naar reactie
Dat is juist heel slim om nu een 1800+ te kopen en dan volgend jaar een nieuwe. Je koopt dan namelijk nu voor 80 euro een proc en dadelijk volgend jaar voor iets van 80 euro een 2600+, in de tussentijd heb je die extra 800+ toch niet nodig en dan betaal je dus 160 euro ipv nu 300+ euro. Radeon 9700 moet je niet kopen, eerst wachten op de NV30, dan zal de prijs ivm concurrentie gaan dalen en dan kopen
Link naar reactie
Die extra 800MHz kan ik bij UT'03 anders best wel kwijt ... Daarnaast zou ik dan wel een moederbord & geheugen moeten kopen dat die snelle cpu-variant niet te veel gaat hinderen. Met een beetje pech stel ik het net zo lang uit dat die 'snelle' cpu die ik wil hebben net niet meer te koop is. En dan heb ik niet echt zin om zo vaak m'n cpu te moeten vervangen. Geld is niet echt een probleem voor mij ... ;) Wat die R9700 betreft ... ach er is altijd wel een 'snellere' versie die de bestaande kaarten goedkoper maakt als ie uit komt. Ik neem tenminste aan dat Ati ook op de concurrent van de NV30 zit te broeden ... en dan komt nVidea weer met de nieuwe en dan Ati weer ... Wachten is leuk ... maar het moet niet te gek worden. Bovendien voldoet m'n huidige kaart nog steeds.
Link naar reactie
Als je huidige kaart nog steeds voldoet: lekker wachten met die upgrade dan! :) ..Tot Ati weer met een nieuwe videokaart komt om de NV30 te 'verslaan' en dan de NV30 kopen ofzo ;) OF nog even wachten tot.. lol :lol: Het is waar dat je toch EEN KEER de knoop door moet hakken, maar als het niet erg is om te wachten, dan moet je vooral wachten! :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...