Ga naar inhoud

Voors en tegens voor de Gigabyte GA-81HXP?


Aanbevolen berichten

[quote:cc97897b64="Red Dragon"]Dat is duurder dan de bedrijfen hier http://www.tweakers.net/pricewatch/31561 maar ik neem aan dat je hem zelf ophaalt? dan zit je temisnte niet met verzend kosten. Het is een prijzig plankje maar hij is dan ook wel erg compleet. wat ga je er allemaal op zetten?[/quote:cc97897b64] :o het is zeker een behoorlijk duur bord zeg. Maar hij is idd netjes afgewerkt. Zelfs creative geluischippie erop en een dual-BIOS wat ook erg handig kan zijn. En in vergelijking met die P4 die reop gaat is het bedrag vast niet zo heel groot meer ;) Ik neem aan dat er een 2.53 op gaat?
Link naar reactie
Ik wacht inderdaad effe met de processor en Rambus pc1066 geheugen, dat kan alleen maar goedkoper worden. De volgende stap is een Pioneer DVD-A06S Slot in dvd rom speler kopen en een diskettestation. Maar er schijnt dat je het geheugen wel in paren moet zetten, dus hoeveel zal ik nemen? Wat ik wel vermoed als ik zo op de foto kijk, is dat het ATX I/0 shield van mijn Chieftec kast niet overeenkomt met de GA-81HXP. Ik neem aan dat er ook een shield bij het mobo wordt meegeleverd? Wat die prijs betreft: dat bord is net uit en je moet een keer de stap zetten.
Link naar reactie
Ik heb eens gekeken bij de website van Digiworld en toen viel me het volgende op: bij digiworld zit de socket anders op het mobo gesoldeerd en zit er ook geen actieve koeler op. Tevens is alleen de heatsink te zien en die is op de website van Gigabyte goudkleurig en op de site van digiworld aluminiumkleurig. ook lijkt het alsof er maar drie sleuven voor het geheugen aanwezig zijn. Ik hoop dat iemand net zulke goede ogen heeft als ik en het verschil zou kunnen verklaren? (misschien verkeerde foto?) Verder staat er Gigabyte M/B 81HXP ipv GA-81HXP. Wie lost de puzzel op? oudere serie misschien?
Link naar reactie
Ik heb nog eens goed gekeken. als het onder de koeler zilver zou zijn kan ook niet, omdat er bij de website van alternate ook een foto te zien is zonder koeler, en daar is hij zwart en zie je wel de klem voor de fan zitten. Ik denk dat de koeler er bij alternate dus wel bij zit (zeker niet in elkaar geklikt voor op de foto) en er echt twee types moeten zijn: De M/B 81HXP (E195,99 digiworld) en GA-81HXP E229,- Alternate). Wat ik wel vreemd vindt is dat de technische specificaties wel hetzelfde zijn, maar de socket bij digiworld in de andere lengterichting op het mobo zit en de fan ontbreekt
Link naar reactie
Het is inderdaad een andere foto dan er werkelijk bijhoort. Het is een borm met 3 geheugenslots, waarschijnlijk DDR. Ook ontbraken de aansluitingen voor de usb-brackets aan het mobo. Ik denk dat het de foto is van de 81Rxp. Maar ik ga morgen toch voor de zekerheid effe informeren bij digiworld voordat ik mijn bestelling laat annuleren. Wie weet is het idd goedkoper bij Digiworld, maar wil degene die hem nu voor mij gaat bestellen hem ook wel voor E 196,- leveren :roll: kun je bytheway ook bij digiworld binnenstappen, ik bedoel is het echt een winkel daar?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...