Ga naar inhoud

Andere fan in Aopen PSU


Aanbevolen berichten

wat maakt er nu lawaait j evoeing zelf of de cooler van je cpu? als je voeding lawaai maakt moet je je voeding eruit schroeven en er een nieuwe in zetten die minder lawaai maakt een zogeheten Low Noise voeiding. die heet zalman wel. en de Antec true power voedingen maken ook niet veel lawaai. als de fan op je cooler veel lawaai maakt moet je of de cooler vervangen dus de Heatsink incl fan of als je een uitvoering heb waar de fan van de heatsink af kan hoef je alleen die maar te vervangen. wat voor cooler gaat het om? welke is de boosdoener die lawaai maakt je hoeft iig niet te knippen!!
Link naar reactie
In principe kan dat zonder problemen. Wat je echter ook nog kunt proberen, is de fan op 7 volt (+5/+12) te laten lopen. Hij draait dan op een lager toerental, en maakt minder herrie. Kost je ook geen geld. Vervangende koelers maken vaak net zoveel lawaai. Een stille koeler als de Pabst minder, maar die draait dus ook maar 2000 toeren. Wel je kasttemperatuur in de gaten houden.
Link naar reactie
[quote:3330799c41] In principe kan dat zonder problemen. Wat je echter ook nog kunt proberen, is de fan op 7 volt (+5/+12) te laten lopen. Hij draait dan op een lager toerental, en maakt minder herrie. Kost je ook geen geld. Vervangende koelers maken vaak net zoveel lawaai. Een stille koeler als de Pabst minder, maar die draait dus ook maar 2000 toeren. Wel je kasttemperatuur in de gaten houden. [/quote:3330799c41] Hoe kan ik de cooler van de PSU dan op 7 volt laten draaien?
Link naar reactie
[quote:5c3edd93ca="no_name"][quote:5c3edd93ca] In principe kan dat zonder problemen. Wat je echter ook nog kunt proberen, is de fan op 7 volt (+5/+12) te laten lopen. Hij draait dan op een lager toerental, en maakt minder herrie. Kost je ook geen geld. Vervangende koelers maken vaak net zoveel lawaai. Een stille koeler als de Pabst minder, maar die draait dus ook maar 2000 toeren. Wel je kasttemperatuur in de gaten houden. [/quote:5c3edd93ca] Hoe kan ik de cooler van de PSU dan op 7 volt laten draaien?[/quote:5c3edd93ca] normaal zit er van de koeler 1 zwart draadje op en 1 rood draadje op geel. Zet nu de zwarte op de rode draad en dan krijg je geel-rood = 12-5 = 7V
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...