Ga naar inhoud

Waterkoeling


Aanbevolen berichten

  • Reacties 60
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Ja, de 'fun' is soms belangrijker ;) Prestaties tellen uiteindelijk natuurlijk! Een een grote kwijl-factor is altijd leuk :D Waterkoeling lijkt mij op zich ook wel cool, maar echt te duur. Daarnaast ben ik ook nog is mega bang dat er iets gaat lekken :roll: En al die verhalen over stikstofkoeling enz. zijn ook nutteloos, want "wij" zoeken allemaal een oplossing voor de langere termijn, niet om even een paar uurtjes een cpu tot z'n top over te clocken voor een test :lol:
Link naar reactie
Kwijlfactor ook jah, kom je daar met je gloednieuwe Geforce 4 ti 4600 de winkel uitgelopen, kwijl kwijl :D Te duur... jah, vond ik ook, daarom ga ik proberen al die onderdelen bij elkaar te krijgen zo goedkoop mogelijk, wel beetje kwaliteit natuurlijk, anders zit ik strax met een lekkend systeem. Bang dat 't gaat lekken, is ook wel zo, maar als je 't een nacht lang test op lekkages en het vervolgens zeer goed vast monteerd, zal het volgens mij wel meevallen. En anders baal ik verschrikkelijk :) Trouwens, als je 'n groot budget had kon je een riskfree Vapochill kastje kopen, zeeeeeer koud :) Jammer dat 't vandaag zondag is, anders was ik even naar al die winkels gegaan om te kijken naar pompjes, slangen en een radiator. Morgen dan maar eens proberen.
Link naar reactie
[quote:d67e57b309="Hercul3s"]Die kast is ook wel mooi, dubbele pomp, lekker stil, maarja, daar betaal je dan ook wel voor. :) Inderdaad niet zo gek duur omdat een goede waterkoel set ook al redelijk prijzig is, maar, kun je hiermee ook je hardeschij(f)(ven) koelen? En je videokaart?[/quote:d67e57b309] De Koolance is naast de CPU-koeler uit te breiden met een koeler voor de grafische kaart, de northbridge en (een) HD-koeler(s). FF die url van marcel beter lezen he/ :wink:
Link naar reactie
Maar dat heeft niet erg veelnut, denk ik zo. HDD koeling zou nog kunnen, maar ik heb het nog nooit gebruikt :P VGA koeling is natuurlijk WEL erg handig, omdat je anders NOG met geluid zit, hehe ;) Northbridge koeling is ook alleen maar een leuk grapje. .. OKE .. Het MOET toch even :P .. Dit is mijn 600e POSSSSTT!! Yay, ouwe rot :P .. Sorry Back to waterkoeling! :)
Link naar reactie
[quote:d076e3075a="S0epkip"]Maar dat heeft niet erg veelnut, denk ik zo. HDD koeling zou nog kunnen, maar ik heb het nog nooit gebruikt :P VGA koeling is natuurlijk WEL erg handig, omdat je anders NOG met geluid zit, hehe ;) Northbridge koeling is ook alleen maar een leuk grapje. .. OKE .. Het MOET toch even :P .. Dit is mijn 600e POSSSSTT!! Yay, ouwe rot :P .. Sorry Back to waterkoeling! :)[/quote:d076e3075a] Gefeliciflapstaart. Dat je nog maar een grote S0epkip mag worden :D ;) En idd weer waterkoeling: Northbridge koeling is heel handig om er voor te zorgen dat de FSB beter OC't, maar dat is bij onze Epox borden nu eenmaal niet nodig :P
Link naar reactie
[quote:aae029c978="S0epkip"]Maar dat heeft niet erg veelnut, denk ik zo. HDD koeling zou nog kunnen, maar ik heb het nog nooit gebruikt :P VGA koeling is natuurlijk WEL erg handig, omdat je anders NOG met geluid zit, hehe ;) Northbridge koeling is ook alleen maar een leuk grapje. .. OKE .. Het MOET toch even :P .. Dit is mijn 600e POSSSSTT!! Yay, ouwe rot :P .. Sorry Back to waterkoeling! :)[/quote:aae029c978] Zou hd koeling idd veel uitmaken? Ik vraag het me af. //SOepkip Feli, nu mag je SOepkip vast wel als SOEPKIP schrijven! 8) :D :roll:
Link naar reactie
hd koeling maakt niets uit voor snelheid. Je kan een hd ook niet overclocken :lol: Maar 'men zegt' dat het de levensduur erg verlengt. Ik denk zelf dat je pc eerder bij het schroot ligt dan dat je hd is versleten door een hoge temp :P Dat northbridge koeling nut kan hebben bij het oc'en van de fsb wist ik niet, maar ik denk eigenlijk niet dat je er meer dan 1% mee opschiet ofzo. Niet dat ik daar een oordeel over kan geven, maar ik denk niet dat het de moeite waar is, om dat met water te koelen. //Offtopic// Nog even over mijn nickname.. Ik heb de "o" vervangen door een "0" omdat er ooit eens iemand geregistreerd heeft met de naam Soepkip :-? Dus als jullie iets 'naar mij toe' zeggen ofzo, mag je wel gewoon "Soepkip" zeggen, dat vind ik zelf het mooiste staan ;) //Ontopic// Ik hoop dat we snel overclock resulaten van een zelfgamaakte waterkoeling kist krijgen! :)
Link naar reactie
[quote:2f89401d08="diniz"][quote:2f89401d08="Soepkip"]hd koeling maakt niets uit voor snelheid. Je kan een hd ook niet overclocken :lol: Maar 'men zegt' dat het de levensduur erg verlengt. Ik denk zelf dat je pc eerder bij het schroot ligt dan dat je hd is versleten door een hoge temp :P [/quote:2f89401d08] Daar doelde ik eigenlijk ook op.[/quote:2f89401d08] Sommige HD's vooral als ze dicht tegen een andere HD aan zitten gaan weldegelijk heel snel kapot aan een te hoge temp. HD koeling is dus zeker geen fabeltje als je bijvoorbeeld 2 schijven onder elkaar hebt in een warme kast.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...