Ga naar inhoud

Welke drivers voor dit mobo


Aanbevolen berichten

Ik moet op een comp met een ABIT BL7-RAID mobo win 98SE installeren. Nu staat er win ME op, maar wegens incompabiliteit met enkele software moet ik dus naar een lagere versie. Nu weet ik niet welke drivers ik voor die BL7-RAID moet installeren, indien ik er al moet installeren. Dit zijn de kenmerken van de BL7-RAID: [url]http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=BL7-RAID[/url] Het is dus een intel 845 chipset waarvoor ik drivers nodig heb, + dan nog de raid controller. Dit zijn de drivers van ABIT voor dit mobo: [url]http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/download_content.jsp?pTITLE=BL7+%2F+BL7-RAID&#[/url] De BIOS zal ik niet veranderen. Zoals je ziet staan er geen drivers bij voor de chipset (behalve audio driver). Dit verwondert me niet aangezien van mijn KT7-RAID ook de driverpagina niet in orde is (drivers die jaren oud zijn enzo). Wat moet ik dus downloaden indien nodig voor win 98SE voor dit mobo?
Link naar reactie
Wat betreft die RAID controller zal het idd van highpoint zijn, ik had erover gekeken. De reden waarom ik download is omdat ik de cd kwijt ben. Maar heb ik geen drivers nodig zoals de via4in1 drivers, maar hier dan natuurlijk andere voor dat intel chipset? Ik vind de site van intel voor drivers trouwens heel onoverzichtelijk en verwarrend.
Link naar reactie
dit zouden dan de drivers moeten zijn: [url]http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/filter_results.asp?strOSs=18&strTypes=DRV%2CARC%2CUTL&ProductID=757&OSFullName=Windows*+98+SE&submit=Go%21[/url] Bedoelen ze met graphicsdriver de driver voor AGP? En heb ik dat inf update utility (4), performance software (6), ultra ATA driver (7) en usb (8) nodig?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...