Ga naar inhoud

Mobo herkenning


Aanbevolen berichten

[quote:aeb203ba6c="Rumaro"]Wat dacht je van een schroevendraaier ?. In de kast kun je perfect zien, welk mobo het is. Of het moet een heel erg low-budget mobo zijn. :) Zoek eens op biosid (van Andreas Stiller)[/quote:aeb203ba6c] Sommige mensen houden hun PC liever dicht ;) Ook heb je vaak bij een preassambled PC dat de garantie vervalt als hij open is geweest.
Link naar reactie
[quote:6e2c05ad1b="BA"]Vergeet niet dat er ook nog zoiets is als USB-adsl modem. Mensen die dan dus gewoon geen NIC hebben kunnen ook zo'n apparaat nemen. Probleem opgelost.[/quote:6e2c05ad1b] Prob is dus adt dat met Chello niet kan :( Ze komen het niet installeren als er geen netwerkkaart is of geplaatst mag worden.
Link naar reactie
Als ze van plan zijn Chello/ADSL te nemen kopen ze gewoon een computer die al een netwerkkaart ingebouwd heeft. Goh, toen ik m'n eerste pc kocht, was het een Pentium 60 met 540 mb HD. Tja, beetje eigen schuld natuurlijk, want toen had ik eigenlijk al moeten weten dat ik 3 jaar later Chello zou nemen. :):):):):):):):):):):):)
Link naar reactie
En daarvoor ook, vind ik.. :P Maar ik snap wel dat mensen erg 'huiverig' zijn over zulk soort dingen en het vervallen van de garantie. Maar het lijkt me wel raar.. dat als jouw moederbord ontploft (:P) en jij hebt een casefan gemonteerd, dat de winkel zegt: ja eigen schul, pech, doei. Zou je trouwens niet met de pc-met-garantie naar de winkel kunnen gaan om er een NIC in te laten zetten?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...