Ga naar inhoud

Athlon Xp 2100+ binnen en kan hem niet overklokken!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 41
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Dan heb je iig een goede bios versie. Release 04/28/2002 kan ik niet terugvinden wel 04/29/2002. Maar hoogst waarschijnlijk is het bios dik in orde en ligt daar het probleem niet. Wel raar dat hij de FSB als 66Mhz aangeeft. Je kunt ook met SiSoft Sandra 2002 kijken op hoeveel MHz je FSB draaid. Een standaard versie kun je zo downloaden van [url]http://www.sisoftware.demon.co.uk/san_dem/html/dload.htm[/url] Even je besturingssysteem kiezen en downloaden. Ook je CPU snelheid en nog een heel aantal dingen kun je zien (tevens gegevens over het moederbord e.d).
Link naar reactie
Dan was het gewoon een verkeerde aflezing geweest. De HD heeft er in principe niets mee te maken dat de FSB en kloksnelheid verkeerd worden aangegeven, maar een 5200RMP harde schijf is een bottleneck (elke harde schijf eigenlijk omdat de HD gewoon het langzaamste onderdeel is van de computer). Mooi dat alles toch goed is. Je kunt alleen niet overklokken met dit moederbord. Er schijnt trouwens wel een speciale OC bios te zijn voor de K7S5A(L). Ik weet alleen niet waar je deze kunt downloaden.
Link naar reactie
Je hebt alleen de .rom file nodig. Dat is namelijk het bios. Flash je bios wel in puur DOS mode anders kun je problemen krijgen. [ Nog eens proberen. Ik had net ook een melding, maar toen ik het nog eens probeerde deed hij het wel. Anders moet je hem via het forum even opzoeken.] Probeer anders deze eens: [url]http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=forum&f=27[/url]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...