Ga naar inhoud

wat is stabieler amd of intel


Aanbevolen berichten

[quote:f052f2afe9="[-P.C.F.-]eddie"]oke ik heb nu een 1700xp met een msi 420 nforse tip koop deze nooit ale probleme :evil: daar denk ik dat het ook aan amd lige maar dus niet niet duur genoeg het moeder bord dat was wel 213 euro :oops: en dagt dat ik er iets goed voor had dus niet[/quote:f052f2afe9] Je moet ook niet naar de prijs kijken, maar altijd gewoon ff eerst raad vragen aan mensen die weten wat goed is, bijvoorbeeld hier op het forum. Dit bord zou ik om 2 redenen niet nemen: 1. Het komt uit de tijd dat MSI nogal wat problemen had met haar moederborden. 2. Ik ben niet zo weg van de nforce chipset. Presteerd niet super, onbaord videokaarten zuigen.
Link naar reactie
nForce is uitstekend geschikt voor mensen die geen spellen spelen, omdat redelijke video en goed geluid zijn inbegrepen. En de prestaties zijn goed genoeg. Ik heb hier nu ook nForce moederbord van MSI, zal nog wel laten weten of het probleemloos werkt. Uiteraard moet je wel de nForce chipsetdrivers installeren, niet de VIA 4in1.
Link naar reactie
[quote:53da159213="egslim"]nForce is uitstekend geschikt voor mensen die geen spellen spelen, omdat redelijke video en goed geluid zijn inbegrepen. En de prestaties zijn goed genoeg. Ik heb hier nu ook nForce moederbord van MSI, zal nog wel laten weten of het probleemloos werkt. Uiteraard moet je wel de nForce chipsetdrivers installeren, niet de VIA 4in1.[/quote:53da159213] Blijft dat je voor dat geld een beter moederbord kan kopen met ook sound onboard. Dan moet je natuurlijk wel nog een videokaart loskopen, maar dan is iig je RAM niet voor 64MB shared.
Link naar reactie
Bovendien liggen de prestaties bijna gelijk aan die van een KT266A, dus slecht presteren doet hij niet. En shared RAM maakt niks uit, dan prop je er toch gewoon wat meer bij? Zeker als het om bijvoorbeeld grote OEM bedrijvan gaat die PC leveren voor op kantoren dan is dit een lekker board. Verder is die 5.1 soiund onboard niet echt el-cheapo, hij kan namelijk zowel 5.1 decoden als encoden, en dat laatste zie je niet veel op geluidskaarten.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...