Ga naar inhoud

Nieuwe koeler en toebehoren: advies nodig!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 73
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:38582bdef1="S0epkip"]Er schiet me net iets te binnen. Wat nou als ik een Delta fan bestel en die dan met een regulator langzamer laat lopen? Haal ik dan met 36 dB meer airflow als de YS-Tech op 'full speed'? Zo ja, dan is dat erg interessant, want dan kan ik 'm ook nog af en toe 'opschroeven' om flink te OC'en ;)[/quote:38582bdef1] Een regulator is een handig idee :) Dan kan je zelf tweaken zodat hij voldoende airflow heeft en voor jou wat minder luidruchtig is.
Link naar reactie
Hmhm.. mjaaaa.. Maar dat is ook zo'n gedoe ;) Moet ik m'n order zeker nog cancellen en iets anders bestellen :P Neuh, ik speel wel *op safe* en ga voor de YS-Tech. Kan ik later altijd nog veranderen.. maar dat doe ik niet! muha! Nee, die YS-Tech is, als ik de specs mag geloven, een prachtige fan :) BTW, wat heb ik aan mijn 3 pins regulator als dat beest direct op de voeding gaat :D
Link naar reactie
[quote:fbab6c4dc2="S0epkip"]Hmhm.. mjaaaa.. Maar dat is ook zo'n gedoe ;) Moet ik m'n order zeker nog cancellen en iets anders bestellen :P Neuh, ik speel wel *op safe* en ga voor de YS-Tech. Kan ik later altijd nog veranderen.. maar dat doe ik niet! muha! Nee, die YS-Tech is, als ik de specs mag geloven, een prachtige fan :) BTW, wat heb ik aan mijn 3 pins regulator als dat beest direct op de voeding gaat :D[/quote:fbab6c4dc2] Ben het helemaal met je eens hoor, het lijkt mij ook een prima fan.
Link naar reactie
[quote:34989d1906="S0epkip"]Weee, hij komt eraan: > Goedenavond, > > wij hebben uw betaling ontvangen. Zodra de PAL8045 weer > voorradig is, zal uw bestelling worden verzonden. Dit zal > waarschijnlijk donderdag zijn. > > Met vriendelijke groet, > > Niels Kijl > [b:34989d1906]Freezing Hardware[/b:34989d1906][/quote:34989d1906] Bovendien is het SPAM. Nee ff serieus je moet niet over alles struikelen mensen.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...