Ga naar inhoud

Nieuwe koeler en toebehoren: advies nodig!


Aanbevolen berichten

zo zeker zou ik er niet van wezen dat de Epox plank meteen al die 2400+ en 2600+ ondersteund. Omdat het een nieuwe revisie is van de T-bred. Mijn moederbord ondersteund ook geen T-bred 2200+ (geen 12,5 MP) maar omdat ie van mij is UNlocked was het geen probleem. ik raad je dan ook aan om een Unlockte AXP 2400+ of 2600+ te kopen.
Link naar reactie
  • Reacties 73
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Eynstein is de enige die het doet. en het is echt aan te raden. zeker als je wilt OCen is het een "Must Have" om een geunlockte CPU te hebben Eynstein heeft geen 2400+ en 2600+ op ze prijslijst staan omdat hij alleen spullen op ze prijslijst heeft staan die hij ook daadwerkelijk kan leveren. in tegesteling tot andere webshops die nu al een Radeon 9700 en AthlonXP 2600+ hebben staan terwijl ze die niet eens kunen leveren. wacht dus gewoon tot Eynstein de 2400+ heeft en laat die Unlocken. dat is het geld dubbel en dwars waard. wat voor geheugen heb je eigenlijk?
Link naar reactie
Hij heeft een Samsung PC2700 reepje 8) Ik weet bijna zeker dat de Epox wel een Tbred 2400+ ondersteund. Waarom?? Simpelweg omdat die procs toch op een bord moeten draaien en nieuwer is er nog niet. Ander zou AMD ze nooit releasen. Ik heb er ook alle vetrouwen in dat ook de AXP Barton op die Epox plank gaat draaien. Voor 100 euro verschil zou ik het niet doen, maar als je pas over 4 weken geld krijgt zou ik ff afwachten tot wat Eynstein dan heeft (unlocken is een must) want de prijzen liggen dan waarschijnlijk al heel anders.
Link naar reactie
Dat wordt dan een 2400+ ja. Ik heb altijd al 'geleerd' dat je beter 1 (of een paar) stapje terug dan "het nieuwste van het nieuwste" kan doen :D Maar is die nog niet leverbaar dan? Is alleen de 2200+ er 'nog maar'? Ach, over 4 weken heeft Eynstein hem toch wel, hoop ik?? :o :roll: Deze plank (EP-8K3A+) ondersteund tot een multiplier van 15x (Ik heb de nieuwste bios) dus 15x133 = 1995 mhz = 2ghz = 2400+ (zo ongeveer :D) dus dat draait lekker wel :P:P (hehe, sorry ;)) P.S. Over 4 weken heb ik zo'n 400 euro ja. Over 3 dagen 200-nogwat ;) Maar ik wil het liefst een 2400+, omdat ie dan "standaard" op 2ghz loopt, wel mooi getal, haha! En de 2600+ is dan wel sneller... maar kom op.. bijna 250 gulden(!) duurder! Nee, dank je :) Daarnaast 'moet' ik ook nog een alpha enz. kopen :D
Link naar reactie
2400+ en de 2600+ zijn nog helemaal nergens leverbaar. je moet idd gewoon wachten en dan mooi een Unlockte 2400+ halen bij Eynstein. ben je wel wat duurder uit maar kan je wel lekker overklokken met die Alpha cooler die je wil. en over 4 weken als je die 400 Euro heb dan verwacht ik wel dat ze uit zijn. maar zeker weten doe je dat nooit in de pc wereld. overigens de 2700+ word in oktober gereleased en heeft zeer hoog waarscheinlijk een 333fsb :)
Link naar reactie
[quote:9fc018bfd7="Red Dragon"]2400+ en de 2600+ zijn nog helemaal nergens leverbaar. je moet idd gewoon wachten en dan mooi een Unlockte 2400+ halen bij Eynstein. ben je wel wat duurder uit maar kan je wel lekker overklokken met die Alpha cooler die je wil. en over 4 weken als je die 400 Euro heb dan verwacht ik wel dat ze uit zijn. maar zeker weten doe je dat nooit in de pc wereld. overigens de 2700+ word in oktober gereleased en heeft zeer hoog waarscheinlijk een 333fsb :)[/quote:9fc018bfd7] Dat zal dan waarschijnlijk een Barton wezen :) Entlich :D Ik verwacht veel van die proc. Als ze nu ook nog es Duron prijzen gaan aannemen als de Hammar komt dan heb ik na de jaarwisseling een 3200+ oid voor 80 euro :P
Link naar reactie
Oke, dus als 'ie bij Eynstein op de lijst staat is 'ie ook te koop? Das wel veel eerlijker ja :) Enne, nog even over die "verzilverde spacer" maakt dat niet uit als die cpu is unlocked? Ik bedoel, als er zilverlijm 'bovenop' de packing zit.. En daar dan zo'n ding overheen.. lijkt me niet gezond als dat contact kan maken, of hoef ik daar niet bang voor te zijn?
Link naar reactie
[quote:7a82866696="S0epkip"]Oke, dus als 'ie bij Eynstein op de lijst staat is 'ie ook te koop? Das wel veel eerlijker ja :) Enne, nog even over die "verzilverde spacer" maakt dat niet uit als die cpu is unlocked? Ik bedoel, als er zilverlijm 'bovenop' de packing zit.. En daar dan zo'n ding overheen.. lijkt me niet gezond als dat contact kan maken, of hoef ik daar niet bang voor te zijn?[/quote:7a82866696] Eynstein dekt de hele unlock zooi iig af met een rode vloeistof dus voor contact maken zou ik niet echt bang wezen. De proc is alleen dan niet goed vlak meer en dat kan voor probs zorgen dus ik zou die spacer laten zitten.
Link naar reactie
Awww ;) Maar ja, erg veel had het denk ik toch niet gescheelt, maar t was 'wel leuk geweest' hm. Alway look on the bright side of live: scheelt weer 10 euro :lol: Dus dan wordt het: Athlon XP2400+ ge-unlocked door Eynstein Alpha koelblok met YS-Tech fan, bij www.freezinghardware.com ..? (zo te zien bij pricewatch wel ja ;)) :) Leuk vooruitzicht
Link naar reactie
Je kan niet afhalen bij Eynstein en ook niet bellen. het is een webshop. Heel misschien als je Noud van Eynstein een E-mail stuurt wil hij het wel langsbrengen bij je thuis als je in Neuen woont :) //Soepkip. Ik denk dat je nu wel een goeie keuze heb gemaakt :) en idd. als het op de website van Eynstein staat dan is het leverbaar. //Marcel die 2700+ is gewoon een T-bred alleen dan met 333fsb. daar hoeven ze niet veel voor te veranderen Qua design. de Barton zal dan wel 333fsb + 512kb L2 cache hebben. Nogmaals de 333fsb rummor komt weg bij "the Inquerir", dus of het waar is is afwachten.
Link naar reactie
Cool, maar wat wil je precies gaan doen dan? Vragen wanneer ze de 2400+ hebben? :D Van mij mag je hoor.. haha :lol: [quote:4f023ccb29] Producten kunnen NIET worden afgehaald! Retouradres: Eynstein Computers t.a.v. Technische Dienst Postbus 21 5670 AA Nuenen [/quote:4f023ccb29] Verder kom ik niet :P Maar het lijkt me toch duidelijk :)
Link naar reactie
Nee, dat valt wel mee, je kan waarschijnlijk gewoon een spacer gebruiken. Maar is het persee nodig dan? Als je bijvoorbeeld een Alpha neemt die met 4 bouten aan het mobo vast zit heb je hem niet nodig ieg, en bij goedkopere coolers zie ik ook het nut niet zo, als je maar voorzichtig doet. En ASIII is tha best, maar ook duur. Je kan ook Arctic Alumina nemen, dat is pasta met alluminium vulling, en die doet het bijna net zo goed.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...