Ga naar inhoud

Komt er nog een nieuw Athlon MP uit ??


Aanbevolen berichten

Niet dus, dat zijn punten waaronder wat koper zit, als je ze dan probeert te verbinden moet je eerst dat gat tussen die 2 polen afdichten, anders krijg je kortsluiting. Ow ja, als ik dit zo zie is de lay-out van de bruggen anders dan bij een 'gewone' AthlonXP. Dus ik weet niet of het hier ook werkt met de laatste L5 breug, bij mijn AthlonXP (1800+) zit daar bijvoorbeeld geen gaatje tussen de 2 polen. Ook voor het unlocken weet ik niet cker of het nog hetzelfde is (alle L1 bruggen verbinden). Maar dat zal iemand anderfs hier vast wel weten, tog? :wink:
Link naar reactie
Ze hebben het dus wat moeilijker gemaakt met de Athlon XP :( [b:3b0a78df41]als je ze dan probeert te verbinden moet je eerst dat gat tussen die 2 polen afdichten[/b:3b0a78df41] Zucht.... Was ik net blij dat ik gewoon een Athlon XP 2600+ kon kopen en met niet al te veel moeite een MP van kon maken... Moet ik nu ineens de L5 bridge verbinden zonder dat het contact maakt met dat punt koper, waar jij het over hebt ... of zie ik dit verkeerd ??? (Ik hoop niet dat je me vindt zeuren.... :oops: )
Link naar reactie
Wat ik raar vind. Bij mijn AthlonXP (maar das geen T-bred) zit er geen contactpunt tussen de laatste L5-brug en hoefde ik dus geen moeite te doen. Dus ik zou het strax (waarschijnlijk vanavond) nog ff aan BA of Egslim ofzo vragen, die weten het vast wel :). Voor het unlocken moet je zelfs bij een gewone AthlonXP de middelste contactpunten dichtmaken.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...