Ga naar inhoud

Hoogste waarde 3DMARK2001


Aanbevolen berichten

//Benmen Ga is rap aan je huiswerk ipv je ouder te bezodermieteren!! :evil: :wink: //NV30 vs Radeon9700 Ik denk dat ik op de NV30 wacht ja. 8) En die dan ook eerst 1 week leen, ik kan dan mooi kiezen omdat ik beiden kaarten dan heb gehad en getest. Denk zelf nu dat de NV30 beter word. maar ze moeten bij nVidia echt hun ANISO-hit gaan verbeteren anders word de radeon 9700 nog een winnaar op Aniso gebied. iets wat ik erg belangrijk vind.
Link naar reactie
  • Reacties 172
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Ik besodemieter hem niet ik boor alleen gaten van 20mm in de trap en door me kamer muur heen (in die muur van me kamer zitten er 2 bij de eerste kwam ik op een stuk ijzer te zitten....:S) en ja wat moet je dan als 15jarige moet je connecties houde anders voel je je alleen en hoe doe je dat via internet..... :D lol
Link naar reactie
juist, ik geef niet om FSAA, ik geeft wel om ANISO en een hoge resolutie. FSAA is leuk meegenomen als het kan worden geactiveerd naast ANISO x8 (of x16). nVidia moet gewoon de zelfde aanpak nemen als ATI, alleen aniso gebruiken op wat je ziet. dan scheelt enorm veel. Als nVidia ook nog is 2 pixels per pipeline kan maken op 8 piplines dan word die kaart helemaal een radeon 9700 killer. Ik hoop dat nVidia wat meer los laat over de NV30 in Oktober of zo. //Benmen wil je weer On-topic gaan doen en dit soort voor mij niet itteressante verhaal via MSN verkondigen aan je vrienden.
Link naar reactie
Dragon, je stelt je wel erg offensief op de laatste tijd heh ;) Maar je hebt wel gelijk, hoor! Het is trouwens op meer punten voordelig om te wachten. Als je beide kaarten al hebt 'gehad' dan kan je een goede keuze maken.. EN de 9700 zal tegen die tijd al weer een stuk goedkoper zijn, zou je die alsnog willen kopen. Daarnaast is er natuurlijk nix mis met die 4400 die je nu (even niet) hebt.
Link naar reactie
//BA het is volgens mij ook TSMC, ze hadden idd problemen met de Yields afgelopen zomer, maar volgens mij is dat al opgelost en mogen we de NV30 wel verwachten tegen de tijd dat de Kerstman komt :) //Soepkip de Ti 4400 volstaan idd. het is een prima kaart, echter de Upgrade koortst brand en dan is het moelijk om te wachten, echter lijtk me het wel verstandig om op de NV30 te wachten anders krijg ik weer spijt Wat dat offensieve betreft. dat is draak eigen [img:5cbcc8a8a8]http://www.livejournal.com/img/mood/growf/dwaggins/angry.gif[/img:5cbcc8a8a8]nee ff serieus. er word te veel off-topic gel#ld de laatste tijd (including me) en daar moet wat aan gedaan worden.
Link naar reactie
//Juggernaut wat voor MSI kaart? heb je een GeForce 3 ti 500 of zo? Zo ja, de architectuur van de GeForce 4 ti 4200 is veel geavanceerder dan die van de GeForce 3 en daardoor op lager klok snelheid sneller dan een GeForce 3. zoals je al aangeeft, mhz zegt niet alles, maar dat geld net zo voor Intel met ze Pentium 4 cpu's //BA Zou ik zeker doen als ik jou was, ondanks dat de Dollar koers in de buurt ligt van de Euro koers is alle Hardware toch een stuk goedkoper daar.
Link naar reactie
[quote:5d34482451="Red Dragon"]//Juggernaut wat voor MSI kaart? heb je een GeForce 3 ti 500 of zo? Zo ja, de architectuur van de GeForce 4 ti 4200 is veel geavanceerder dan die van de GeForce 3 en daardoor op lager klok snelheid sneller dan een GeForce 3. zoals je al aangeeft, mhz zegt niet alles, maar dat geld net zo voor Intel met ze Pentium 4 cpu's [/quote:5d34482451] Tsja, d8 ik al,...Tis maar een gewone MSI GF3,... niks ti500:p
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...