Ga naar inhoud

Hoogste waarde 3DMARK2001


Aanbevolen berichten

  • Reacties 172
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:250316c068="Red Alfa"]:lol: Wie geeft mij en de rest van de lezers z'n (lees ook d'er :wink: ) hoogste waarde/punten 3DMARK2001 (geef wel beknopt door uit welke onderdelen je peecee'tje is opgebouwd en op welk besturingssysteem deze loopt/rent/kruipt/vliegt.....). :lol:[/quote:250316c068] leuk dat je zo'ns topic begint maar wat is je eigen score eigenlijk!?!?!?
Link naar reactie
yeps op www.guru3d.com maar ook hier: http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Let op! ze zijn alleen voor WIN2000 en WinXP Je moet je vorige driver volledig verwijderen, dus in je hardware eigenschappen instalatie ongedaan maken. Reboten. NIET opnieuw instaleren maar naar "software" gaan in het configuratie scherm en vervolgens daar ook de Nvidia display drivers deinstaleren. Weer Rebooten en nu kan je ze instaleren
Link naar reactie
Zoals ik al zei, je moet echt alle restjes van de oude drivers van nvidia weg halen ook de wtm drivers, echt alles. in hardware eigenschappen en in software van de configuratie scherm. let op dat je geen ANISO of FSAA heb aanstaan. na instalatie van de 40.41 drivers staat o.a. fsaa op x2. je moet dat uitzetten. Gebruik Rivatuner om ANISo en FSAA uit te schakkelen en je videokaart te overklokken.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...