Ga naar inhoud

Voeding verangen?


Aanbevolen berichten

Kheb een compaq presario 4419EA-XP (volgens mij), moederbord onbekend, maar ik herken wel de aansluitpunten van andere moederboarden. Dat zou geen probleem moeten leveren lijkt mij... Ik bedoel dus, geen afwijkingen zoals bij de Dell zou moeten zijn. Das wel beter, want dan kan ik alsnog een Geforce4 nemen :D
Link naar reactie
[quote:2121df2fd3="Dark Master"]Kheb een compaq presario 4419EA-XP (volgens mij), moederbord onbekend, maar ik herken wel de aansluitpunten van andere moederboarden. Dat zou geen probleem moeten leveren lijkt mij... Ik bedoel dus, geen afwijkingen zoals bij de Dell zou moeten zijn. Das wel beter, want dan kan ik alsnog een Geforce4 nemen :D[/quote:2121df2fd3] Dan moet je oppassen als je nieuw geheugen wilt bijprikken eventueel...
Link naar reactie
[quote:63b9d34905="kajutsa"]voor UT heb je echt geen 512 MB nodig :lol: Met 128MB kan je het al prima redden en 256MB is handig... maar die 512MB's krijg jij echt niet vol met UT2003 ;)[/quote:63b9d34905] Tsja, met 16 spelers (bots) en een grote map misschien wel hoor. En wat je zegt over SDRAM en dat soort PC's> me pc is niet meer de beste maar ken zeer goed meekome hoor, ook al heeft ie 384 MB SDR!!!
Link naar reactie
[quote:f37d609116="kajutsa"]Ik heb nooit gezegt dat je de nieuwste games niet meer kan spelen oid met SDR ram. Waar haal je dat vandaan? :-? Ik bedoel te zeggen dat DDR beter presteerd in de nieuwste games en daarom voor de die-hards handig is. Want je ziet duidelijk in zware spellen een verschil in framerates ;)[/quote:f37d609116] Nee, dat was ook niet wat ik wilde zeggen, volgens mij was ik iets te...:P En wat je zegt over die wverschillen klopt, maar als je ooit economie hebt gehad of hebt en je wordt nog niet gek van al die vraag en aanbod quotes, teken er dan ook eentje met op de verticale as de framerate en op de horizontale je geld met labels voor SD en DDR. Dan zie je meteen dat je ook gelukkig kunt zijn met een SD als je ook geld aan andere dingen wilt besteden.
Link naar reactie
Over DDR gesproken. Ik heb een KT333 chipset, met dus pc2700 geheugen. Als ik me CPU op standaard FSB van 133 laat draaien en ik zet me geheugen op HCLK+33 (166FSB dus) dan is er bijna geen verschil tussen een 266 chipset met pc2100 geheugen. Maar als ik dan me CPU op 10x166 laat draaien en me geugegen op gewoon HCLK dan merk je wel grote verschillen. Zonder OC'en heb je dus eigenlijk niets aan pc2700. Waarom is het er dan?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...