Ga naar inhoud

pentium voor Compaq laptop wisselen


Aanbevolen berichten

Tja, computeren is soms best wel complex. Met 2GB vrij zou ik toch wel verwachten dat je iets kan opnemen. Maar okay, dat is wel ongelooflijk krap. Je weet zeker dat je camera goed wordt herkend? Soms heb je DirectX 8.1 nodig en zo. Voor de rest, kies de grootst mogelijke harde schijf die je kan veroorloven. Daar heb je alleen maar plezier van. Of je die zonder meer kan bijplaatsen ligt aan je moederbord. Dus mischien toch maar een iets kleinere :-?. Hoe snel is de Pentium 3? Weet je welk moederrbord in dat systeem zit?[/quote] pentium 3 ,450 mhz moederbord: weet ik niet, computer merk is " FIF" m'n camera staat genoteerd in de computer hij staat bij "deze computer"- :"scanners en camera's" alleen als ik 'm aanzet dus nu b.v niet.
Link naar reactie
[quote:706b92b67b="vanwel"]boss63, voor die prijzen die je geeft, heb je D540X maxtors en niet D740X... helaas, was het maar waar!!![/quote:706b92b67b] Klopt heb al even gekeken 740 wordt iets duurder rond 134 inmiddels prijzen zijn weer wat hoger geworden ik heb vorige week nog voor 125 euro gekocht. Ove4rigesn zijn die 540 ook best snel zeker vergeleken bij een oude HD
Link naar reactie
[quote:1147b363ec="pijman"]pentium 3 ,450 mhz moederbord: weet ik niet, computer merk is " FIF" m'n camera staat genoteerd in de computer hij staat bij "deze computer"- :"scanners en camera's" alleen als ik 'm aanzet dus nu b.v niet.[/quote:1147b363ec] Tja, om na te gaan welk type harde schijf in je PC past, moet je toch het type moederbord te weten zien te komen. Hoewel mijn Gigabyte 5AX moederbord van 1999 40 GB bleek aan te kunnen (en met Bios update nu meer dan 64 GB), wil dat nog niet zeggen dat jouw moederbord dat ook kan. In principe dus uitproberen of wat onderzoek doen. Als de camera herkend wordt, dan ligt daar waarschijnlijk niet het schrijfprobleem. Maarre, ik dacht dat je voor DV wel een nieuwe DirectX versie moet gebruiken.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...