Ga naar inhoud

3Dmark2001 SE score :(


Aanbevolen berichten

  • Reacties 63
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
En je hebt groot gelijk :wink: Op de een of andere manier is het wel geinig om microsoft een beetje te naaien en dus expres gekopieerde dingen gebruiken, of expres gebruik te maken van netscape of andere emailclient... Maar inderdaad zo'n linux gun ik het ook wel... De underdogs :P Is het trouwens wat dat linux gedoe? Wat kun je er nou precies mee? Ik bedoel, spellen zijn er dus niet echt voor ontworpen (de meeste dan) maar waar is het wel goed voor? Stabiliteit alleen? groeten!
Link naar reactie
Hij was ten eerste maar 80 euro en ten tweede hoef ik niet allemaal packages van inet te slopen want ik heb er al 7gig aan software bij :) Verder zijn de boeken echt een must als je serieus met Linux wil gaan werken. Linux is vooral idd stabile maar ook erg snel. Het loopt heel soepel en werkt bijzonder prettig en makkelijk. Bovendien heb je naast alles met grafische tooltjes ook een shell, comand line, wat wat ingewikkelder is maar als je het eenmaal door hevt vlieg je door je systeem. Ook als je met meerdere users werkt dan is Linux erg goed, je kunt heel makkelijk rechten ed toekennen en elke file tot in het detail aan rechten en permissies verdelen en zelfs versleutelen met wachtwoorden. Je bent helemaal gescheiden van de andere users. Alles maar dan ook alles wordt persoonlijk opgeslagen (alle instellingen, wijzigingen) het enige waaraan je merkt dat er ook nog andere users zijn is dat ze een eigen /home/user map hebben. Je hebt echt oneindige controle over je systeem. Alles is naar jouw wens in te stellen en heel erg precies ook. Niks wordt zonder jouw toestemming gedaan of ingesteld en je hebt een goed obverzicht van wat er nu allemaal gebeurt met je systeem. Dat zijn de grote voordelen van Linux. Overigens vind ik dat ook het gamen onder Linux goed is en dat het aanbod van spellen ook goed is.
Link naar reactie
[quote:9c93996df7="Marcel de Reus"]Hij was ten eerste maar 80 euro en ten tweede hoef ik niet allemaal packages van inet te slopen want ik heb er al 7gig aan software bij :) Verder zijn de boeken echt een must als je serieus met Linux wil gaan werken. Linux is vooral idd stabile maar ook erg snel. Het loopt heel soepel en werkt bijzonder prettig en makkelijk. Bovendien heb je naast alles met grafische tooltjes ook een shell, comand line, wat wat ingewikkelder is maar als je het eenmaal door hevt vlieg je door je systeem. Ook als je met meerdere users werkt dan is Linux erg goed, je kunt heel makkelijk rechten ed toekennen en elke file tot in het detail aan rechten en permissies verdelen en zelfs versleutelen met wachtwoorden. Je bent helemaal gescheiden van de andere users. Alles maar dan ook alles wordt persoonlijk opgeslagen (alle instellingen, wijzigingen) het enige waaraan je merkt dat er ook nog andere users zijn is dat ze een eigen /home/user map hebben. Je hebt echt oneindige controle over je systeem. Alles is naar jouw wens in te stellen en heel erg precies ook. Niks wordt zonder jouw toestemming gedaan of ingesteld en je hebt een goed obverzicht van wat er nu allemaal gebeurt met je systeem. Dat zijn de grote voordelen van Linux. Overigens vind ik dat ook het gamen onder Linux goed is en dat het aanbod van spellen ook goed is.[/quote:9c93996df7] 80euro whatever ;) Bijna hetzelfde. Ik vind linux heel leuk en aardig, maar voor iets dat je gratis en helemaal legaal van internet kan halen, heb ik het niet over. BTW. heb ik aDSL, dus dat was zo klaar! Misschien krijg je wel allemaal boeken erbij, maar op internet kan je heel veel vinden hoor. Maar ik geef toe dat die boeken erg handig zijn als je serieus aan de slag wilt... maargoed, dit is geen OS forum :P
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...