Ga naar inhoud

3Dmark2001 SE score :(


Aanbevolen berichten

  • Reacties 63
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Nou windows staat er net opniew op (sinds 5 dagen) dus dat zal het niet zijn... Vandaar dat ik ook de bench heb gedraaid, omdat windows nog lekker fris is :) Geheugen op CL2 lijkt me niet bij dit systeempje, maar goed ik zal eens wat in het BIOS gaan kijken, misschien dat ik nog iets vind. DirectX 8.1 is dus samen met windows net nieuw... Ander vraagje, ik heb de 30.30 drivers nu, hoe krijg ik die weg? Moet dat met die detonator destructor? Of kan ik gewoon die 29.42 zo installeren? Want ik hoor wel eens als je eenmaal detonator hebt geinstalleerd dat je ze nooit meer goed wegkrijgt... Ik blijf het raar vinden :cry:
Link naar reactie
PC66 geheugen??? Mooi niet :) Ben niet gek... is gewoon 133... Ik heb expres nog ooit mn 100 eruit gehaald, omdat ik er twee van 133 had en dat alles dan dus op 100 gaat draaien en das nie de bedoeling. Nee ik heb 512 op 133 en 128 op 133 nu... (dus dat is het probleem ook niet) :cry:
Link naar reactie
Net in mn BIOS gekeken... Dit is waar ik vragen over heb/ wat ik tegen kwam: Amibios Version 1.18 -wat is graphics aperture size (4mb/8mb/16/32/64/128) staat op 64 -rambus channel frequency (staat op 400 mhz, niet te veranderen) -cpu speed (staat n/a achter) Meer dan dit om in te stellen kwam ik niet tegen wat ik nog wel kon doen was alles op maximale settings laden... maargoe, ik snap nie zo heel veel van mn bios, kom nergens echt waarden tegen die ik kan veranderen.
Link naar reactie
Een Geforce 2, geen 3000 punten. :lol: :lol: :lol: Ik heb een Titanium en haal er als ik mijn CPU overgeclocked heb misschien wel bijna 5000. Met mijn AMD 1400TB. Heb je je CPU Overgeclocked, ook wel te proberen. En je G2Ti. Met overclocken kom je al een heel stuk verder. Ik denk eerlijk gezegd ook dat het hoger kan zonder over te clocken, maar ja het is te proberen. :roll:
Link naar reactie
Zal je niet erg lukken denk ik. 1 van de grootste redenen dat de GF3 ver boven de GF2U en GF2 Ti uitsteekt in 3Dmark is dat bij de GF2 serie de nature test niet meetelt. 5000 punten is een leuke score voor die kaart, niks mis mee. Als je verder OC'en wilt moet je het geheugen hoger zien te krijgen, dat is de beperking bij die kaarten. //Marcel Met een GF4 Ti4600 is al 16600 gehaald, als je het maar gek genoeg doet kan alles (ala stikstof) Ik zou dus maar niet te veel waarde hechten aan de hoogste scores, je kan beter naar de gemiddeldes kijken, daar wordt je wijzer van.
Link naar reactie
Dat weet ik ook wel, maar het was even om te laten zie aan Bla-bla dat zijn verhaal absoluut niet klopte. De hoogste officiele score is BTW van 1 of andere vage gast: iets van 17000+ Red Dragon heeft daar een topic over gemaakt of het in een topic gepost. Weet zou gauw niet meer waar.
Link naar reactie
Die hoogste score heb ik al gezien. Dat is ook zo'n stikstof verhaal. Op die manier kan ik het ook wel;, maar ik ga niet al mijn HW in 1 klap vernielen voor 1 3Dmark score. BTW, ik heb een 3Dmark gezien van de R9700 met Alpha drivers, die deed standaard al bijna 16000 in een P4 3 GHz systeem.
Link naar reactie
Ja dat is dus juist zo gunstig: dan zijn deze next-generation kaarten lekker goedkoop. Idd Creative gaat dit keer een betaalbare versie uitbrengen, toch verwacht ik er niet superveel van. Ik denk meer goede beeldkwaliteit maar niet supersnel en ik wil juist andersom of beide :P
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...