Ga naar inhoud

XP1800 op een Gigabyte KT333. 3DMarkscores, IDE-controllers


Aanbevolen berichten

[quote:11614c9045="musicom76"]Wat is DAO ??? Trouwens: Ik installeerde de nieuwste VIA4in1 drivers en de nieuwste Detonator en... YIPPY-AH-YEE MADDAFAKKA een 3dMark-score van 9284 3D marks !!! Dit is zeker ongeveer de score die het MOET zijn ?[/quote:11614c9045] Idd dat begint er op te lijken :) En is de instabiliteit nu ook verdwenen?
Link naar reactie
Ik heb ook een Gigabyte GA-7VRXP moederboard. met een GF4 TI-4400 asusV8440 kaart. Ik heb zeer veel instabiliteits problemen, hangt continu, Dacht dat het aan de Asus GF4 lag, maar nu ik dit allemaal lees denk ik aan het moederbord. Is dit type echt niet compatible met een GF4 TI versie??? Want dan moet ik maar eens gaan informeren. Op de doos zit inderdaad een sticker met GF4 MX compatible erop. Houd dit dan in dat hij NIET compatible is met een TI versie??
Link naar reactie
Nog eff over dat win95 probleempje, als je een AMD systeem hebt dan mot je eff een patch downloaden van de MS website. Dat is vrij normaal. ALs je op USB2.0 en Raid uitbent. ik heb de MSI Kt3 Ultra ARU, deze kan vrij aardig met (bij mij) OC'ing overweg en heeft nog 5.1 geluid ook nog!!!
Link naar reactie
Nou ja, winME is zo stabiel als een tiet hier, maar zodra ik het geheugen op CAS2 zet en/of de "Ultra mode" whatever it may be aan zet, kom je windows soms niet eens in :roll: .... Trouwens dat met AMD, is dat nog steeds die patch die oorspronkelijk voor de K6-2 serie was bedoeld ?? Trouwens, hoe moet ik die ooit installeren dan als ik niet eens in windows kom ? (nee, NOOIT)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...