Ga naar inhoud

cpu amd xp 2000+ te warm ?


Aanbevolen berichten

Ik heb een aopen big tower (300 watt) met een systeemkoeler, gabyte ga-7vrxp moederbord en een amd xp 2000+ processor erop met een neolec vento koeler (3000 rpm). Bij het opstarten is de temperatuur van de cpu 56 C. Tijdens het spelen van een spelletje loopt de cpu temp. op naar 76 C. Kast temp. 55 C Is dit niet veel te warm? Wat vinden jullie hiervan. Twan.
Link naar reactie
Dat is idd te warm daar kan je instabiliteits problemen mee krijgen en het verhoogt de slijtage van je processor. 3000 rpm is erg weinig voor een CPUcooler moet ik zeggen dus daar zou het goed aan kunnen liggen. Maar iets belangrijkers: hoe hoog is je casetemp en hoeveel casefans heb je? Je kunt namelijk nog zo'n goede koeler kopen als hij warme lucht uit de case aanzuigt heeft het niet veel nut. Door AMD wordt aangeraden minimaal 2 casefans te hebben, zodat je iig een redelijke flow door je kast hebt.
Link naar reactie
[quote:0000f297e0="egslim"][quote:0000f297e0="Marcel de Reus"]Door AMD wordt aangeraden minimaal 2 casefans te hebben, zodat je iig een redelijke flow door je kast hebt.[/quote:0000f297e0] Waar heb je dit vandaan?[/quote:0000f297e0] Staat als het goed is op het doosje van de AMD boxed procs. Er staat een heel verhaal, maar dit was zo' n beetje de kern. Eigenlijk is het minimaal 1 casefan en een voeding met dubbele fan oid.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...