Ga naar inhoud

geen jpg meer na overklokken


Aanbevolen berichten

  • Reacties 63
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:565e89b717="Marcel de Reus"]Als je weer wil tweaken kijk dan ff voor de Epox 8K3A of anders de Soltek SL-75DRV5. Dat zijn echt goede en stabiele borden. De Soltek OC't wat minder, maar hij is wel goedkoper en hij heeft betere features.[/quote:565e89b717] Anthony leer lezen!!!!! ;) Je leert het ook echt nooit ook hé. :P Er staat dat ze dus minder OC'en maar wel goede features hebben. Dus niet goed maar gewoon standaart OC's halen.
Link naar reactie
[quote:5762ac126d="kajutsa"]Laat ik maar verstandig zijn... want hier worden wij het toch nooit over eens :) Laten we er gelijk spel van maken: Soltek is een goed mobo! (en de nieuwe KT333 mobo's van MSI ook ;) )[/quote:5762ac126d] Tuurlijk is Soltek een goed mobo en dat wordt ook hoogst waarschijnlijk mijn volgende als de kaarten blijven liggen zoals het nu is. Ik zeg gewoon dat het geen OC beest is en over MSI worden we het idd nooit eens ;) And now back on topic :P
Link naar reactie
Ik geloofde t verhaal toch niet helemaal dat t iets softwarematig zou zijn, mijn vermoedens waren cpu en/of moederbord kapot op een of andere manier.... Nu ben ik naar alternate gegaan en heb daar een nieuwe cpu gehaald en gelukkig m'n bord is nog oke alles werkt weer.. :P . Was toch de cpu kapot!!! toch raar want hij is nog nooit heet geweest... :-? 't zal wel. :wink:[/img]
Link naar reactie
Dat kan idd, als die zich in je bios nesteld. Gelukkig zijn die virussen erg zeldzaam. Als je het virus er dan af formateerd dan kopieert hij zichzelf weer terug naar de bootsector via de bios. Helaas gaat dat hier niet op, omdat een virus geen CPU vernielen kan. Hij kan zichzelf er niet in nestelen oid. Alleen je bios kan naar de haaien zijn, maardan zou juist zijn mobo het niet moeten doen, en de CPU wel.
Link naar reactie
In theorie kan een virus volgens mij wél een CPU vernielen. Bij het opstarten laadt een moderne CPU de microopcode, die 'm vertelt hoe dingen werken. Palomino's FPU wordt bijvoorbeeld door de microopcode geprogrammeerd SSE te gebruiken. Als de microopcode de CPU verkeerd zou laten werken werkt het systeem ook niet meer. Misschien is het zo ook mogelijk blijvende schade te doen. Van virussen die dit doen heb ik nooit gehoord, en in dit geval was hier zeker geen sprake van.
Link naar reactie
Is niks mis mee, zorg alleen wel dat je goede koeling hebt vor je daar aan begint. Even terugkomend op het Soltekverhaal: MI zijn het gewoon standaard boards, en horen dus ook in het rijtje Shuttle, Asus etc thuis. Verder ook geen spectaculaire OC waarden waarvan ik uit mijn stoel val oid. De enige reden waarom hij vaak als super OC board gepresenteerd wordt is de zogenaamde 'Red Storm' Feature, waarbij het systeem uit zichzelf de snelste stabiele FSB waarde opzoekt, OC'en voor n00bs dus.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...