Ga naar inhoud

Computer samengesteld...


Aanbevolen berichten

temp boeit niet; hiermee bedoel ik... als je de core te ver OC'ed merk je het toch wel aan de hand van vastlopers e.d. En waarom eerst de core en dan pas het geheugen? Kom je dan verder ofzo? :-? Het is ook een kwestie van geluk! Want ik kwam met dezelfde kaart niet verder dan: 255/410 :lol: Bijna geen winst dus... Gebruik geen GeForce Tweak Utility, dat is maar een minimaal progie... download gelijk riva-tuner van www.guru3d.com. Die heeft veel meer opties! :)
Link naar reactie
Ik zal het maar gelijk even hier vragen want anders moet ik weer een hele nieuwe thread starten en dat vind ik onzin: Ik heb net een tweak utility gedownload voor mijn Geforce... Ik heb een Club3d Geforce2 64 mbram DDR... Meer weet ik ook niet precies, maar het progje zegt in elk geval dat mijn core 250 is en mijn clock is 401 (standaard instellingen). Kan iemand mij vertellen hoe ver ik dit ongeveer kan opkrikken? zonder mijn systeem te beschadigen? in wat voor stapjes moet ik dat doen? Alvast bedankt _________________ Waarom zijn er altijd mensen die veel meer weten? Ik heb +/- dezelfde videokaart, tenminste ik dacht dat de enige Geforce 2 die DDR ondersteund de G2 Ti is. Ik heb hem met het tweakje Powerstrip overgeclocked tot 280mhz/450mhz. Dit loopt perfect en scheelt een hele boel 3D Marks!!!
Link naar reactie
Ikzelf heb die kaart ook in mijn pc gehad en kwam er niet ver mee. Dat kwam omdat het een no_name kaart is. Ik kan ook niet zo zeggen hoe ver jij zal kunnen komen, want iedere kaart verschilt natuurlijk. Probeer eerst maar eens 265/420 oid. Loopt dat goed dan neem je: 275/440 etc. Als je systeem vast gaat lopen, betekend dat de core te ver OC'ed is. Krijg je artifacts (rare kleuren/strepen ed.) door je beeld, dan is je geheugen te ver OC'ed! Veel suc6!
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...