Ga naar inhoud

FSB van 133 naar 100


Aanbevolen berichten

Wat zeiden ze in de winkel over die temps dan?? Schoven ze het maar af op amd of niet. Amd is echt wel goed hoor. Heb liever een amd dan eeen intel. Beter te oc' en en de temps kunnen hoger zijn en zijn ook nog es godkoper.naja die van mij kan ik nog niet oc'en. heb em geunlocked maar die bios werkt niet mee zelfs niet na flashen maar daar loopt al een draadje van. Succes met je pentium 4!
Link naar reactie
[quote:d83f129984="Richard16"]Wat zeiden ze in de winkel over die temps dan?? Schoven ze het maar af op amd of niet. Amd is echt wel goed hoor. Heb liever een amd dan eeen intel. Beter te oc' en en de temps kunnen hoger zijn en zijn ook nog es godkoper.naja die van mij kan ik nog niet oc'en. heb em geunlocked maar die bios werkt niet mee zelfs niet na flashen maar daar loopt al een draadje van. Succes met je pentium 4![/quote:d83f129984] AMD is om het moment niet beter te OC'en hoor. Pers je er met een AXP zo maximaal 200Mhz uit als je geluk hebt. De P4 haal zonder extreme koeling OC's van 1ghz!
Link naar reactie
[quote:4d2f4ac15e="Marcel de Reus"]Dat ligt niet aan AMD hoor, maar gewoon aan je koeling. Als jij geen betere koeling wil nemen dan is dat jouw keus, maar schuif het niet op AMD af, want dat is niet correct.[/quote:4d2f4ac15e] :lol: :lol: P4 rules :lol: Ja die P4 doen het heerlijk maar moeten ook wel gekoeld worden hoor. Heb je al een koeler op je P4?? Welke heb je genomen? (heb evt nog een intel koeler)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...