Ga naar inhoud

Wat is de beste behuizing voor een Pentium 4 in te zetten?


Aanbevolen berichten

Nog een vraag: Wat is de beste behuizing voor een Pentium 4 in te zetten? Ik dacht zelf aan een big tower, omdat ik redelijk wat apparatuur wil inbouwen, en dan wel de Chieftec Dragon Workstation Standaard 300W (maar die is niet mooi, maar is ie goed qua Pentium 4 mobo. geschiktheid, indeling en plaatsen van extra koelers/fans?). Of anders de A-Open Middle Tower ATX 300W, want die ziet er wel mooi uit (maar is ie goed qua Pentium 4 mobo. geschiktheid, indeling en plaatsen van extra koelers/fans?). Weer bedankt allemaal :D
Link naar reactie
[quote:1449925208="The One"]Nog een vraag: Wat is de beste behuizing voor een Pentium 4 in te zetten? Ik dacht zelf aan een big tower, omdat ik redelijk wat apparatuur wil inbouwen, en dan wel de Chieftec Dragon Workstation Standaard 300W (maar die is niet mooi, maar is ie goed qua Pentium 4 mobo. geschiktheid, indeling en plaatsen van extra koelers/fans?). Of anders de A-Open Middle Tower ATX 300W, want die ziet er wel mooi uit (maar is ie goed qua Pentium 4 mobo. geschiktheid, indeling en plaatsen van extra koelers/fans?). Weer bedankt allemaal :D[/quote:1449925208] Ben je aan een bepaald budget gebonden voor je nieuwe behuizing ? Wat wil je allemaal in de kast stoppen (dvd,cd-schrijver/herschrijver enz enz) Er zijn namelijk ook chieftec dragons te verkrijgen in verschillende kleuren deze zijn iets duurder en hebben een 340 watt voeding i.p.v een 300 watt voeding. Voor zover ik weet zitten er 4 plaatsen voor casefans/kastkoelers in de Chieftec kast en 1 op de deur.
Link naar reactie
Ik heb zelf deze kast: [img:0a4dd15e33]http://www.chieftec.com/images/Da-01sd.jpg[/img:0a4dd15e33] alleen dan in het wit en ben er erg tevreden over. Het is ook een Chieftec en ik vind hem erg mooi. Je hebt normaal 5 fan-holders (gewoon inklikken, geen schroeven) en de color series hebben ook nog een blow-hole (xtra fan) in de zijkant). Er is plaats voor 6 HDD (de cases kan je er zo in en uit klikken) 2 floppy's en 6 CD/5 1/4 inch sloten. De CD's zitten erin met en handig kliksysteem en ook de floppy cases kan er gewoon uit. Neem anders even een kijkje bij hun site: www.chieftec.com en deze kast vind je onder de Color Dragon Series.
Link naar reactie
[quote:aeb8c18fa1="TimberOK"]Die Lian Li PC70USB is zeer mooi alu kast,licht stijlvol en handing in te delen of denieuwste ThermalTake Xaser II Kasten.[/quote:aeb8c18fa1] Die thermal take cases zijn volgens mij gewoon chieftec of antec's met een andere deurtje waar je dan gheel veel geld voor betaald. Heb zelf de Chieftec silver zoals op pic van Marcel en bealt uitstekend, goed stille voeding als je nog iets meer wilt dan zou ik voor een CWT voeding van 420W gaan, dan kun je die hel kast volstouwen zonder problemen. Koeling no problem bij de bigtower plaats voor 2 fan 's voor die meteen je HD''s koelen, 1 losse voor 1 opzij en dan nog 2 achter beneden een evt dubbele op de CWT voeding en dan nog 92 mm boven de voeding om lucht bij de DVD, cd enz weg te trekken. Nou als je dan nog geen koele kast overhoud dan weet ik het niet meer.
Link naar reactie
Ik heb zelf ook zo'n Chieftec, erg fijne kast. Goeie koel mogelijkheden en hij zit verder erg goed in elkaar. Beter nog als mijn A-Open HQ-08 die al keurig was afgewerkt. [img:46ae40b50e]http://members.home.nl/terpelle/pics/kast010.jpg[/img:46ae40b50e] [img:46ae40b50e]http://members.home.nl/terpelle/pics/kast021.jpg[/img:46ae40b50e] [img:46ae40b50e]http://members.home.nl/terpelle/pics/kast025.jpg[/img:46ae40b50e] Mocht je meer plaatjes willen dan roep maar, dit stond nog zo online dus die er maar even neergezet. Bedenk wel dat je met een kast erg lang kan doen en hij iig meerdere systemen overleeft. Geef daarom liever wat meer uit aan goede spullen dan aan van die dingen die je met 1x vouwen dubbel hebt zeg maar :) En die A-Open die je bedoelt, is dat de H600A? Op zich is dat ook een mooi kastje hoor met goeie koel mogelijkheden en zeer degelijk gebouwd.
Link naar reactie
[quote:b1f82ea6bf="Speedy"]En die A-Open die je bedoelt, is dat de H600A? Op zich is dat ook een mooi kastje hoor met goeie koel mogelijkheden en zeer degelijk gebouwd.[/quote:b1f82ea6bf] Ik heb de H600a, goede kast, alleen de voeding voldoet niet echt. en er zitten 2 roosters op de achterkant welke nu niet echt goed luchtdoorlaten, ik heb ze er dan ook uit laten halen en er fingerguards voor. zijn al die kasten te groot voor je? de Antec SX635 Mini Tower [img:b1f82ea6bf]http://www.eynstein.nl/ai/6351.jpg[/img:b1f82ea6bf]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...