Ga naar inhoud

Goed systeem????


Aanbevolen berichten

[quote:e8bb012acd="DiTn"]Van kast twijfel ik tussen een gewone chieftec of de colorcase AUDI XP te zien bij www.forcom.be[/quote:e8bb012acd] Die Chieftec is echt heel goed en netjes afgewerkt, als budget het toelaat zou ik idd net als Marcel zegt een Dragon DX gaan ,een witte is goedkoper euro 106 bij Salland Automatisering en dan heb je er een goede en heel stille 340W chieftec voeding bij. Evt in andere kleuren te verkrijgen, en gewoon alles in elkaar zetten, heb ik ook gedaan eitje!!
Link naar reactie
Die cd-rw kan ik net zogoed elders kopen. Heb ergens een test gelezen dat die aopen inderdaad niet zo goed is. Miscchien een acer of lite-on. Aan een case ga ik niet zoveel geld uitgeven, als er een goede voeding inzit, ben ik al tevreden. (Het is enkel de voorzijde die zichtbaar blijft)
Link naar reactie
[quote:f7c0abb64f="DiTn"]Die cd-rw kan ik net zogoed elders kopen. Heb ergens een test gelezen dat die aopen inderdaad niet zo goed is. Miscchien een acer of lite-on. Aan een case ga ik niet zoveel geld uitgeven, als er een goede voeding inzit, ben ik al tevreden. (Het is enkel de voorzijde die zichtbaar blijft)[/quote:f7c0abb64f] In die chieftec zit een hele goede 340 W voeding!!! en 106 valt mee denk ik, maar die kleinere is ook prima alleen iets minder ruimte
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...