Ga naar inhoud

Moederbord met buizen


Aanbevolen berichten

Misschien was het meer iets voor Multimedia, maar toch: Aopen kondigt een moederbord aan met... een buizenversterker (jawel!). [img:e683200624]http://english.aopen.com.tw/products/mb/images/tube%20box-web.jpg[/img:e683200624]. Lees meer hierover op de site van [url=http://club.aopen.com.tw/News/News_showAnswer_New.asp?RecNo=713&Language=English]Aopen[/url]. Moet je nu gaan wachten tot je moederbord 'warm' is, zoals vroeger met een radio met lampen? :wink: Wat vinden jullie hiervan? Wim.
Link naar reactie
Dacht ik ook al aan. Besparing op de stookkosten. :) Wat dacht je van het warmhouden van je koffie? Maar hoe zit dat nu met koeling: fans eruit (eerder op temperatuur, minder lawaai) of juist erbij (moet je dan juist langer wachten)? Volgens Aopen moet het geluid 'absolutely amazing' zijn (wat verwacht je ook anders). Wim.
Link naar reactie
Voor 'absolutely amazing' geluid heb ik een mooie stereoinstallatie staan. Als ik echt muziek wil luisteren doe ik dat niet achter de computer, zolang explosies in spellen e.d. maar bruut genoeg klinken om mijn huisgenoten te doen denken dat het oorlog op mijn kamer is ;-). Voor mij niet iets om echt flink extra voor te gaan betalen.
Link naar reactie
[quote:9a98bca367="Count Uilesnor"]zolang explosies in spellen e.d. maar bruut genoeg klinken om mijn huisgenoten te doen denken dat het oorlog op mijn kamer is ;-). .[/quote:9a98bca367] Dat denken mijn ouders nu al met de AC97 onboard en 36W speakers als ik MOHAA speel. Dan vragen ze dus of ik uit Duitsland wil terug keren om te eten :D Dus dadelijk met een audigy + mooi spekersetje wordt het helemaal feest (in combo met SOF2) :D .
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...