Ga naar inhoud

Pc start gelijk weer op na afsuiten,na bios flash.


Aanbevolen berichten

En ik heb pas een topic geopend over een diskette station dat het niet meer deed op m'n nieuwe Epox mobo. Ik kan echter dat topic niet meer vinden. In elk geval heb ik zaterdag een nieuwe diskette drive gekocht,maar die doet het dus ook niet! Het ligt waarschijnlijk aan het mobo. Verdorie,kan ik hem er weer uit gaan halen,en ermee terug. Had met m'n vorige plank al problemen met de printerpoort,ook toen het nieuw was,en nu dit weer! In de bios staat tijdens het opstarten dat er geen 80 pins conductor cable aanwezig is,terwijl er die dus gewoon in zit.Heb nu álles al geprobeerd,maar zonder resultaat. Zou een bios Flash misschien nog uitkomst kunnen brengen? Gr.
Link naar reactie
[quote:7a05fccf5a="weert114"]En ik heb pas een topic geopend over een diskette station dat het niet meer deed op m'n nieuwe Epox mobo. Ik kan echter dat topic niet meer vinden. In elk geval heb ik zaterdag een nieuwe diskette drive gekocht,maar die doet het dus ook niet! Het ligt waarschijnlijk aan het mobo. Verdorie,kan ik hem er weer uit gaan halen,en ermee terug. Had met m'n vorige plank al problemen met de printerpoort,ook toen het nieuw was,en nu dit weer! In de bios staat tijdens het opstarten dat er geen 80 pins conductor cable aanwezig is,terwijl er die dus gewoon in zit.Heb nu álles al geprobeerd,maar zonder resultaat. Zou een bios Flash misschien nog uitkomst kunnen brengen? Gr.[/quote:7a05fccf5a] MSI ?? sorry eerste page gemist. Toch vreemd want Asus meestal weinig problemen. Einde nadert???
Link naar reactie
Epox! En dat is idd wat minder, misschien moeten we wat minder standvastig Epoz advieseren, want het is echt belachelijk dat 2 borden het achterelkaar niet doen en bij mij is de RAID controler naar alle waarschijnlijkheid defect, ik krijg hem met geen mogelijkheid aan de praat :(
Link naar reactie
[quote:86e7e536f3="BA"]Zit die kabel wel goed om? Bij floppy drivers moet pin 1 (rood draadje) juist aan de andere kant zitten.[/quote:86e7e536f3] Ow,dus de rode streep moet aan de 8erkant zitten? precies andersom dan bij de andere ide kabels? Kan ik ook nog proberen,bij die nieuwe drive. Bij m'n oude drive werkte dat niet. Gr.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...