Ga naar inhoud

hardware niet herkend door pc / instabiele moederbord


Aanbevolen berichten

De scanner 2200 c wordt als onbekend usb apparaat herkend. Norton is eraf en software voor de scanner volgens instructie geinstalleerd. Plug erin en melding onbekend appraat. Op een andere xp geen enkel probleem. Tevens loopt deze pc na gemiddeld 24 dagen trager en loopt dan op 28 ste dag vast. Een instabele moederbord, maar hoe bewijs je dat ? of een slapend virus in de hard disk ??
Link naar reactie
Duidelijker omschrijving.: Installatie van Software HP 2000 op een AMD Athlon 1200 met een hd 40 giga geeft onder besturingssysteem XP Prof problemen. De Hardware (scanner) wordt als onbekend apparaat herkend. Norton was disabeled. Tevens wordt de pc na 24 dagen installatie van xp trager en kan rond de 28ste dag niet normaal afgesloten worden. Wat is het pobleem: Moederboard of software of virus op de Hdisk. alles wordt en is gescand met Norton. Bestaat zoies as een salpend virus dat zich nestelt in de HD ?
Link naar reactie
Heb je gecontroleerd of je scanner door WinXP wordt ondersteund? Wat voor moederbord/chipset heb je? Heb je chipset drivers geïnstalleerd? Is de scanneraansluiting USB of parallel? Als het USB is, heb je ook problemen met andere USB apparaten? Het kan natuurlijk een virus zijn, maar dat lijkt me niet waarschijnlijk.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...