Ga naar inhoud

Moederbord wachtwoord.


Aanbevolen berichten

Op normale moederborden kun je de password clearen door of een jumper om te zetten of de battery eruit te halen waardoor het Cmos gecleared word. Op een laptop lijkt me dat nogal moeilijk maar er zijn ook programma tjes te vinden die je moederbord password kunnen kraken.
Link naar reactie
Ik heb wel 's gehoord hoe helers van gejatte laptops dat doen. Ze maken ergens kortsluiting, denk dus dat je gewoon de batterij moet kortsluiten. Heb je ook nergens de toetsenbordlayout veranderd? Kijk anders ff op deze link: http://www.testbank.hccnet.nl/bioszip/inway.htm
Link naar reactie
Klopt, maar die batterij eruithalen duurt onzettend lang, en zal een notebook wel zo'n jumper hebben? zo ja, is ie bereikbaar? (geld trouwens hetzelfde voor Batt: is 'ie bereikbaar zonder eerst de hele notebook te demonteren) Die link is trouwens enorm oud (last update: ergens in 2000) Je zult de boel dus moeten herschrijven. Vraag anders in het forum om de specs van hun bios, mogelijkheden en settings. met een beetje knippen en plakken heb je in een wip een uitgebreide database met mogelijkheden en settings.
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...