Ga naar inhoud

Epox 8K3A en andere KT333 memscores


Aanbevolen berichten

  • Reacties 90
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Ik zou het niet weten :( Page-misses zou wel vreemd zijn, want dan zou hij het RAM bij een hogere FSB anders gaan aanspreken? Waarom zou hij de data anders op gaan slaan? (page-miss is toch als een de data niet in dezelfde rij staat, waardoor niet alleen de CAS (de kolom opnieuw gezocht moet worden, wat dus 2 klokslagen duurt), maar ook de RAS (de rij opnieuw gezocht moet worden wat ook 2T duurt). Waarom zou dit opeens vaker voorkomen? Maar goed ik zal het volgende week zondag allemaal testen als ik tijd heb en anders in de vakantie (ik wou dat ik gewoon 1 week helemaal aan testen kon bested, drivers, setting etc en dus niet hoefde te werken en naar school, want zo schiet het nooit echt op :( )
Link naar reactie
Nee, ik heb gister voo het eerst een C!T gelezen uit 2000 en daar stond het in. Gelijk ook de nieuwe van juni gehaald, want ik vind het echt een superblad! BTW ze waren vroeger 250 pagina's dik! Dat halen ze nu niet meer :( Ik denk BTW aan een overbelasting van de transistoren die door het hoge voltage schakelfouten gaan maken :( Waardoor er wel een page-miss kan ontstaan.
Link naar reactie
[quote:a88a7b1bde="Marcel de Reus"]Nee, ik heb gister voo het eerst een C!T gelezen uit 2000 en daar stond het in. Gelijk ook de nieuwe van juni gehaald, want ik vind het echt een superblad! BTW ze waren vroeger 250 pagina's dik! Dat halen ze nu niet meer :( Ik denk BTW aan een overbelasting van de transistoren die door het hoge voltage schakelfouten gaan maken :( Waardoor er wel een page-miss kan ontstaan.[/quote:a88a7b1bde] Dat zou idd kunnen. Ik heb er geen last van als ik me mem op 3.0V gooi btw.
Link naar reactie
Ik kom er nu wel aarig in de buurt 2750 en 2560 op een FSB van 195 bij een Vcore van 3V dus ik denk dat dat kitje wel degelijk zin heeft. Ik kan ff niet hoger dan 195, want mijn videokaart is stuk :cry: en een Sis van 8mb vind nog 5Mhz erbij toch echt teveel :evil: Ik kan pas weer echt gaan testen als ik mijn videokaart heb opgestuurd en een nieuwe heb, maar ik vrees dat dat nogal ff gaat duren :( Iig als ik die kaart heb (dan heb ik dus waarschijnlijk al vakantie) zal ik eens de definitieve OC bepalen en memscores hier posten.
Link naar reactie
Why not? Ik haalde 12113 op CAS2,5 op 1886 Mhz. Nu kan ik mijn proc al op 1852 laten lopen met CAS2 en een FSB van 195, wat zorgt dat de score heel erg omhoog gaat, want 3Dmark houd van bandbreedte en lage latency's. Bovendien heb ik nu ipv 29.20 de 29.42 drivers wat bij Draakje al een verschil van 100 punten uitmaakte :D
Link naar reactie
Ik denk zelf dat een score met dergelijk systeem van Marcel en Cas 2 settings de 12500 kan halen, veel hoger denk ik niet. 13.000 gaat heel erg moeilijk worden. denk toch dat je dan een GeForce 4 ti 4600 nodig heb welke goed is overgeklokt. uiteraard helpt cas 2 en de 29.42 drivers wel om de score naar de 12.500 te brengen schat ik zo.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...