Ga naar inhoud

Epox 8K3A en andere KT333 memscores


Aanbevolen berichten

  • Reacties 90
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
I know, maar dat Samsung pakt het dus niet en met flashen ben ik bang dat ik mijn mobo verkloot. Kan je het ff precies uitleggen hoe het moet en wat de risico's zijn? Hoe ik een backup moet maken ed. (Ik heb allemaal NTFS schijven BTW) Ik gooi Eriks zijn RAM er donderdag wel ff in, om te kijken of het nie aan het reepje ligt.
Link naar reactie
[quote:5141ee63cc="Marcel de Reus"]OK, zal vanavond ff flashen. Ga nu ff MOHAA spelen (moet van Draakhe ;) anders gaat iemand mijn PC jatten :cry:[/quote:5141ee63cc] hahah :lol: ja pas maar op. je weet maar nooit.. dat doet de Game fee. die jat pc's die voor games zijn gebouwd en niet worden gebruikt een echte draak geloft in sprookjes :) ps. Ik zou idd je bios flashhen naar een nieuwe. het is zonde als je niet op cas 2 kan draaien. het scheelt zoveel power. om als voorbeeld nog maar is de Nature test van 3dmark2001 te nemen.
Link naar reactie
Ja ik ga flashen, maar of ie dan wel die CAS2 pakt? Zou het niet gewoon aan die samsung module liggen? Ik ga nu vast een goede disk maken, heb net weer ff MOHAA gespeeld ben nu bij dat level dat je met een shotgun uit die truck moet en moet ontsnappen uit die basis, maar er overal Duitsers alarmen in rooie hokis aanzetten. Ik ga hem nog wel een keer uitspelen ;) (missie 4 ben ik, hoeveel heeft hij er?)
Link naar reactie
IK HEB NOG NOOOOIT ZO IN MIJN BROEK GEPIST :oops: :oops: ik dat BIOS flashen, proggie klaar PC uit, nix. Opnieuw starten: nix. Clear Cmos overzetten; nix (ik helemaal in paniek ;) ). Nog een stuk of 3 keer geprobeerd en toen kreeg ik gelukkig weer beeld. Windhoos opstarten, klaar; comp gaat uit. Nog een keer; weer uit. (opnieuw paniek) en bij de 3de keer doet alles het weer :D Ik ga nu Sandra benchen en hopen dat ie em als CAS 2 ziet.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...