Ga naar inhoud

Waar koop je een fan?


Aanbevolen berichten

Ik ben volledig doordrongen van het belang van een goeie koeler. In dit forum doen allerlei merken en modellen de ronde, maar de meeste computerwinkels (en daarvan zijn er toch wel een paar in Amsterdam) verkopen die dingen niet. Wel processorfans. Waar kan ik dan terecht? Ik zoek een 8 cm voeding fan die minder herrie maakt dan het ding dat er nu in zit.
Link naar reactie
ik zat met een zelfde probleem poos terug, ik ben toen zoals in andere reactie van mij bij SU-Service online winkel gegaan (www.startup-it-service.nl/shop/) en daar een aantal Enermax fans gehaald voor case/voeding en een Titan TC-5TC voor mijn Althon. Enermax zijn nog aardig design ook met golden guard en lekker stil rond de 20-23 db. en 40m3/uur luchtverplaatsing bij mij hoor ik ze nauwelijks ze waren daar in de aanbieding moet je anders gewoon ns mailen,mij gaven ze netjes advies :o
Link naar reactie
[quote:21f13cc3a0="OAP"]Ik ben volledig doordrongen van het belang van een goeie koeler. In dit forum doen allerlei merken en modellen de ronde, maar de meeste computerwinkels (en daarvan zijn er toch wel een paar in Amsterdam) verkopen die dingen niet. Wel processorfans. Waar kan ik dan terecht? Ik zoek een 8 cm voeding fan die minder herrie maakt dan het ding dat er nu in zit.[/quote:21f13cc3a0] Heb ook prima ervaring met freezing hardware, ik ga voor de papst omdat deze nog stiller is. www.papst.de daar zie je heel veel soorten fan die vooral op lage snelheden toch redelijk veel lucht verplaatsen. Heb zelf de papst 8412NGL en 8412 NGML resp 12 en 19 dB probeer dat maar eens ergens anders te vinden
Link naar reactie
Als je nu eens niet naar pc-winkels gaat maar naar elektronica winkels. van die hobby-Bob zaken waar je 100den verschillende weerstandjes en god mag weten wat nog meer voor electronica verkopen. Meestal hebben die gasten ook wel wat fans, nadeel is echter vaak dat ze zomaar een fan hebben liggen en niks weten over de geluidsproduktie. Beter dus online, maar ja voor een fan is dat wat duur met de verzendkosten erbij :( http://www.tweakers.net/pricewatch.dsp TimberOK is wel erg die shop aan het promoten zeg. (nou weet ik dat ik ook te vaak een bepaalde zaak noem ;) )
Link naar reactie
Ik kan voor koeling zaken www.oc-shop.nl aanraden. Erg goede zaak met mensen die er verstand van hebben en ze zijn puur gespecialiseerd in cases en cooling. Kijk ook eens hier http://www.tweakers.net/shopsurvey en rangschik op plaats, dan kom je misschien onverwacht nog goede Amsterdamse shops tegen en als je alleen over internet kan bestellen, terwijl die winkel in Amsterdam zit moet je gewoon effe bellen en vragen of je het ook mag komen halen, want dat vinden ze meestal wel goed.
Link naar reactie
[quote:047794fbcf="hjs"]Als je nu eens niet naar pc-winkels gaat maar naar elektronica winkels. van die hobby-Bob zaken waar je 100den verschillende weerstandjes en god mag weten wat nog meer voor electronica verkopen. Meestal hebben die gasten ook wel wat fans, nadeel is echter vaak dat ze zomaar een fan hebben liggen en niks weten over de geluidsproduktie. Beter dus online, maar ja voor een fan is dat wat duur met de verzendkosten erbij :( http://www.tweakers.net/pricewatch.dsp TimberOK is wel erg die shop aan het promoten zeg. (nou weet ik dat ik ook te vaak een bepaalde zaak noem ;) )[/quote:047794fbcf] klopt,als ik ergens slechte ervaringen heb mag heel de wereld het weten,maar nu zelfs ik een keer ergens goed gevoel bij heb dan zeg dat ook eerlijk=eerlijk :D
Link naar reactie
[quote:abd35d6284="hjs"]Viel Red Dragon toen op, dat er opeens erg veel dezelfde winkel werd genoemd. En admin heeft toen eens verder gekeken en zag dat alles bij het zelfde IP adres vandaan kwam.[/quote:abd35d6284] Gaaf knap gedaan, welke winkel moeten we dus NIET hebben :wink:
Link naar reactie
soms /vaak komt het bij mij voor dat verkopers je geheel niet snappen en niks weten of korte mailtjes met ja kan ja kan niet enzo mailen en nu EINDELIJK heb ik er dus 1 die die ns niet doet en tisp geeft voor casemodding enzo ik heb er al hoop aan gehad aantal maanden sinds ik daar bestel online. /me = happy now! :)
Link naar reactie
Ik ben ook even naar die site geweest en het is er erg goedkoop en het ziet er goed uit, ik kan me dus voorstellen dat je tevreden bent. ach, iedereen zijn favozaakjes. [offtopic] waarom kost het bij Alternate in godsnaam 13,50 euro om een mem cooling kitje te verzenden? Het weegt maar 0.25 Kg. Iemand ervaring met deze shop en haar verzendkosten? [/offtopic]
Link naar reactie
Ik heb nu na wat research ontdekt dat ze het ook gewoon bij de OC-shop hebben (een van mijn favo zaakjes :) ) en daar rekenen ze 4.45 voor het versuren van mem kit + delta 80 HP :) Ga ze morgen denk ik bestellen, want ik wil eerst mijn airduct in orde maken en testen met de HP van mijn vriendje of het scheelt om die te gebruiken aan de voorzijde van de buis ipv een YS-techje. Ik hou jullie op de hoogte van mijn expiriment (heb BTW gewoon een 1/2 meter PVC afvoer buis voor drogers genomen, met een diameter van 80 mm).
Link naar reactie
[quote:9d63f39de3="Marcel de Reus"]Ik ben ook even naar die site geweest en het is er erg goedkoop en het ziet er goed uit, ik kan me dus voorstellen dat je tevreden bent. ach, iedereen zijn favozaakjes. [offtopic] waarom kost het bij Alternate in godsnaam 13,50 euro om een mem cooling kitje te verzenden? Het weegt maar 0.25 Kg. Iemand ervaring met deze shop en haar verzendkosten? [/offtopic][/quote:9d63f39de3] Ja maar een keer toen vond ik het genoeg , was voor een toetsenbord, was vrijwel nergens te krijgen en zelfs met die belachelijk hoge verzendkosten waren ze nog de goedkoopste.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...