Ga naar inhoud

Te warm????


Aanbevolen berichten

[quote:c911f4741f="Red Dragon"]als je een nieuw mobo wil ivm raid zou ik ook eens kijken naar een moederbord met een I850E chipset. nadeel is dat je dan je PC2700 weg kan doen en Rambus Rimm pC800 geheugen van Samsung moet kopen.. maar je kan wel lekker ocen. Epox is echter een goede keuze voor een moederbord[/quote:c911f4741f] Maae dat is precies de reden dat ik een DDR mobo wil want dan kan ik die 512Mb lekker houden.
Link naar reactie
[quote:dc2f927ea1="BA"]Gewoon een digidoc kopen ;) BTW, je moet wel op de zelfde plaats meten als het mobo, en dan weet je nog niet of je CPU temp afwijkt, dat is een andere sensor.[/quote:dc2f927ea1] Slik weet je wel hoe duur die dinge zijn Hoe weet ik nou waar dat mobo dat allemaal meet? Kheb wel een microscoop maar die past niet in de kast.
Link naar reactie
[quote:1f36f0de66="BA"]Staat soms in de manual waar die sensor zit. En een digidoc is wel duur, maar heeft wel een hoge kwijlfactor :D[/quote:1f36f0de66] Ik heb geen manual, lekkr he zo'n medion mobo. Wat betreft die kwijlfactor ja die kan bij dit soort zaken hoog oplopen.
Link naar reactie
[quote:f704ff3761="Marcel de Reus"]Ik zou het eerlijk gezegd nog geen eens weten :oops:[/quote:f704ff3761] Jij weet echt hoe je mensen kunt helpen :wink: Nou dan maar een nieuw mobo, ben nog steeds aan het twijfelen. Die epox 4BEA+ is te koop in D voor 189 en Abit IT7 in NL voor 244 Abit lijkt wel errug leuk schijntook geod te oc'en zijn. Wordt overigens eerste mobo dat ik zelf ga installeren. Ben benieuwd en daarna maar eens kijken tot hoever we kunnen
Link naar reactie
[quote:48b86d2004="BA"]Volgens mij is die sensor op het mobo zelf niet eens te herkennen, dat is een heel klein thermokoppel op het mobo. Onder de socket kan je hem juist wel herkennen, daar is het een thermokoppel 'op pootjes'[/quote:48b86d2004] een wandelend koppel ja zo kom je ze in het park ook wel eens tegen
Link naar reactie
LOL :D Ga als je het geld heb BTW voor die Abit, Epox is wel goed maar Abit nog beter (jammer genoeg ook veel duurder :( ) BTW scheelt ook weer een hoop benzine/verzendkosten en als er iets mee is is het niet handig als je hem terug naar duitsland moet sturen en eerst een cursus Duits moet volgen ;)
Link naar reactie
[quote:e7b88a5449="Marcel de Reus"]LOL :D Ga als je het geld heb BTW voor die Abit, Epox is wel goed maar Abit nog beter (jammer genoeg ook veel duurder :( ) BTW scheelt ook weer een hoop benzine/verzendkosten en als er iets mee is is het niet handig als je hem terug naar duitsland moet sturen en eerst een cursus Duits moet volgen ;)[/quote:e7b88a5449] Ja da's waar duits is wel lastig, engels gaat me iets makkelijker af. is trouwens ideaal als je tegen een duitser in het engels begint voelt hij zich gelijk een stuk minder superieur (er zijn overigens ok aardige duitseers hoor :) ) Heb inmiddels de Abit besteld en ben heeeel benieuwd hoe die in mijn nieuwe chieftecje zal werken samen met wat Samsung geheugen. maar ik zal mij benchmarkts dan wel eens bekijken.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...