Ga naar inhoud

Bussnelheid


Aanbevolen berichten

tja BA zo zie je maar weer, er zijn maar weinig mensen die zich echt met de technische kant bezig houden..... (of niet goed lezen :wink: ) maar het zal ook wel niet voor iedereen boeiend zijn neem ik aan..... :roll: had trouwens gisteren nog een leuk gesprek met een AMD vertegenwoordiger over de Hammer en die nieuwe chipsets daarvoor..... mooi spul man!! had je al eens verteld dat ik nerveus werd van al dat mooi spul, nou dat is er na gisteren niet minder op geworden!!!
Link naar reactie
  • Reacties 41
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:f61233142f="lykele"]Waar kun je je PLL gegevens eigenlijk vindun??? K weet niet welke mijn moederbord gebruikt (BIOS wil nei oc'en)[/quote:f61233142f] Zoeken met google op het mobo type oid, wat je ook kan doen is de kast zelf open schroeven, en kijken welk type je hebt door de chip te zoeken :) micky g: I know :) Ik hoop ook dat ze erg snel op de markt komen. Ze schijnen een model rating van 3500+ te krijgen, als ze die waar kunnen maken dan is het echt een monster :D
Link naar reactie
Dan krijgt de Northwood het nakijken, zeker als ze met DDRII400 gaan draaien. (gebruiken ze dual channel DDR, dan zou DDR weer boven RIMM uitkomen :) ) Maar ze moeten idd wel een beetje opschieten, want begin volgend jaar komt de 0.09 micron Prescot al en die zal wel weer een hele lading extra cache hebben.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...