Ga naar inhoud

geen beeld meer na vastzetten koeler


Aanbevolen berichten

het volgende; ik heb mijn koelblok(danger-den maze 2)vast gezet(zat beetje scheef) op me mobo(asus a7v133)(proc.;t.b1.2).....geen probleem tot zover.. (hij is nooit te heet geweest ofzo) na het onderhoud de prik er weer op.... maar nu gaan m'n fans wel draaien,m'n cd-rom kan gewoon open/dicht, maar ik heb geen beeld.... monitor is o.k vga kaart ook... ik heb m'n c-mos gecleared..niets beter....tips???? b.v.d erwin visser
Link naar reactie
Ben je niet vergeten om je clear cmos jumper terug te zetten? En heb je die koeler voorzichtig goed gezet? Want anders zou je wel eens een crushed core kunnen hebben :( Dat betekent dat de randjes van je core zijn afgebroken en dat je proc kapot zou zijn, maar het kan net zo goed iets anders zijn. Toevallig een andere proc om er even in te zetten en te testen? Dat alles gaat draaien is alleen een teken dat de voeding het doet. Hoor je opstart geluiden? Piepje enz.
Link naar reactie
Dit gaat je een nieuwe proc kosten :cry: Je kunt natuurlijk een Tbird nemen, maar BA doet zijn 'oude rommel' (net een paar maanden oud, maar hij blijft nieuw kopen :D ) weg voor 450 euro http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=59402 dat zou misschien gelijk een goede upgrade zijn. Ander kun je natuurlijk gewoon een nieuw Tbird kopen of een AXP 1500+/1600+ is allemaal niet zo duur meer. BTW nooit aan je koeler klooien als je de risico's niet kent!!!! Het crushed core syndroom komt door te strak aangedraaide, verkeerd geplaatse koelers veel te veel voor :( Een computer bouwen is makkelijk, alleen een koeler pklaatsen brengt risico's met zich mee. Zelf oude rotten hier als Red Dragon laten het in de winkel doen, ook zat doen het zelf maar je moet weten wat je doet! Alles met beleid kruislings in kleine stukjes aandraaien. Het is balen voor je, maar zo'n fout maak je niet nog en keer. Kijk BTW eerst even of je iets aan de core ziet (dus haal de koeler er even af). en post wat je ziet, afgebroken randjes oid. Anders is het dadelijk je mobo ofzo :D
Link naar reactie
[quote:2c32cc1c53="Marcel de Reus"]Zelf oude rotten hier als Red Dragon laten het in de winkel doen, ook zat doen het zelf maar je moet weten wat je doet! Alles met beleid kruislings in kleine stukjes aandraaien. Het is balen voor je, maar zo'n fout maak je niet nog en keer. [/quote:2c32cc1c53] Dat is makkelijk van die Alpha met een P4 kan het plaatsen bijna niet mis gaan, heerlijk, geen gecrashede core. Maar triest als je zo onbewust het einde van je cpu hebt veroorzaakt.
Link naar reactie
[quote:903f988c54="Marcel de Reus"]Dit gaat je een nieuwe proc kosten :cry: Je kunt natuurlijk een Tbird nemen, maar BA doet zijn 'oude rommel' (net een paar maanden oud, maar hij blijft nieuw kopen :D ) weg voor 450 euro http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=59402 dat zou misschien gelijk een goede upgrade zijn. Ander kun je natuurlijk gewoon een nieuw Tbird kopen of een AXP 1500+/1600+ is allemaal niet zo duur meer. BTW nooit aan je koeler klooien als je de risico's niet kent!!!! Het crushed core syndroom komt door te strak aangedraaide, verkeerd geplaatse koelers veel te veel voor :( Een computer bouwen is makkelijk, alleen een koeler pklaatsen brengt risico's met zich mee. Zelf oude rotten hier als Red Dragon laten het in de winkel doen, ook zat doen het zelf maar je moet weten wat je doet! Alles met beleid kruislings in kleine stukjes aandraaien. Het is balen voor je, maar zo'n fout maak je niet nog en keer. Kijk BTW eerst even of je iets aan de core ziet (dus haal de koeler er even af). en post wat je ziet, afgebroken randjes oid. Anders is het dadelijk je mobo ofzo :D[/quote:903f988c54] Valt wel mee hoor, koelers monteren doen we over het algemeen zelf :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...