Ga naar inhoud

Asus a7v333 v.s. Msi kt3 Ultra!!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 95
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:65e74584b4="zakmes"]Ik ga binnen kort een nieuwe mobo kopen, een van de twee, maar welke is lekker stabiel en snel, hij moet ook genoeg uitbreidings moglijkheden hebben. pci enz. Of maakt het niet uit welke ik koop, prijs is nagenoeg bijna hetzelfde. :o[/quote:65e74584b4] Voor uitbreidingen etc zijn ze allebei geschikt :) Alleen voor stabieliteit wil MSI tegenwoordig nog wel eens onder doen... vooral de K7T266 chipset mobo's van MSI doen het niet goed! Maar over de KT333 chipset van MSI heb ik nog niet zoveel gehoord. Maar als je een staliele mobo wil, moet je denk ik voor de asus gaan :)
Link naar reactie
[quote:55d548a4b5="Mista Outlaw"]www.tomshardware.com misschien dat zij ze al getest hebben.[/quote:55d548a4b5] Dat klopt en met die twee nog een aantal andere plankjes echt de moeite waard. [url]http://www.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/index.html[/url] Weet wel dat niet alle plankjes die hier besproken zijn in Nederland te verkrijgen zijn.
Link naar reactie
Ik vind het beste mobo op het moment de Epox 8K3A(+) en deze is ongeveer 50 euro goedkoper dan de Asus en hij is erg stabiel en snel. Hij heeft vele opties en je kan veel meer instellen dan bij de Asus. Ik heb deze Epox en mijn vriendje heeft de Asus gekocht vanwege de goede naam, maar later kreeg hij spijt omdat het nou diet echt veel bijzonders was. Hij had toch veel liever de Epox. Bovendien heeft de Epox, maar 2 jumpers de rest is in het BIOS instelbaar de Asus heeft hele rijen jumpers en dipswitches wat niet erg handig is :( Als je alleen tussen de MSI en Asus kan kiezen, dan toch Asus omdat MSI het de laatste tijd niet zo goed doet. Kijk eens uit naar dat Epox bord of als je er niet op geeft dat hij goedkoper is neem dan indien mogelijk de nieuwste KT333 Abit, want dat is echt een supergoed bord :)
Link naar reactie
Die MSI is idd niet echt goed. Hij is niet echt snel, en de kwaliteit MSI laat de laatste tijd nogal wat te wensen over. Die ASUS is kwalitatief een stuk beter. Als je niet aan OC'en oid doet, is het een prima board, alleen wel iets duurder als de rest. Gigabyte en Epox hebben idd ook goede boards :)
Link naar reactie
Hallo gappies, wakker worden, ASUS is helemaal nix tegenover MSI. Ikzelf heb een MSI K7T266 Pro2 en een KT3 Turbo. op die eerste heb ik een AthlonXP 1800+(1533MHz) OCed tot 1706MHz, dat zie ik nie zo snel op een ASUS gebeuren. Een vriend van me heeft nou juist een ASUS board, met een 1600+, niet OC'ed. En raad es... mijne is sinds aankoop nog niet vastgelopen, die ASUS wel meerdere keren! En dan zie ik in dit forum allerlei gasten MSI zwaar afkraken, dat slaat nergens op! Ik heb de test echt uit kunnen voeren, hebben jullie ooit wel eens een MSI naast een ASUS zien draaien?
Link naar reactie
zeg gozer :roll: of een mobo wel dan niet stabiel loopt is niet af te lezen van een vergelijk tussen 1 plankje van een vriend en jou mobo :( Dat is een "momentopname" Ik heb een gigabyte en nog gn probleem gehad, er zullen zat mensen zijn die met datzelfde plankje wel problemen kunnen hebben. Vastlopen / stabiliteit is oa ook afhankelijk van wat voor hard/software je erop zet. Bv geen goede drivers van een VGA kan voor minder goede beeldkwaliteit zorgen en zelfs vastlopers, en dat heeft niets met het mobo te maken. Ook een reden dat PC's vastlopen is PEBCAK. In dit topic worden dus ervaringen uitgewisseld van de verschillende mobo's en al dan niet ondersteunt door verwijzingen naar uitgebreide tests/benchmarks dus relax :wink: en neem het niet zo persoonlijk :D
Link naar reactie
[quote:e8c72f0c59="SevEN2507"]Hallo gappies, wakker worden, ASUS is helemaal nix tegenover MSI. Ikzelf heb een MSI K7T266 Pro2 en een KT3 Turbo. op die eerste heb ik een AthlonXP 1800+(1533MHz) OCed tot 1706MHz, dat zie ik nie zo snel op een ASUS gebeuren. Een vriend van me heeft nou juist een ASUS board, met een 1600+, niet OC'ed. En raad es... mijne is sinds aankoop nog niet vastgelopen, die ASUS wel meerdere keren! En dan zie ik in dit forum allerlei gasten MSI zwaar afkraken, dat slaat nergens op! Ik heb de test echt uit kunnen voeren, hebben jullie ooit wel eens een MSI naast een ASUS zien draaien?[/quote:e8c72f0c59] Ja. En heb jij wel eens een test gezien van die MSI KT333? En heb je wel eens een dealer gevraagd welke er vaker stuk gaan, MSI of Asus?
Link naar reactie
LOL En BTW waarom zie je dat op een ASUS niet gebeuren de 2100+ van mijn vriendje loopt mooiteloos 1885 Mhz op zijn ASUS mobo hoor, alleen hij zou hoger kunnen komen als hij wat meer met voltages kon kloten. En MSI doet het over het algemeen slecht de laatste tijd. Er zitten teveel brakke moederborden tussen. Ook mijn leverancier zegt dat er super MSI terugkomt met problemen.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...