Ga naar inhoud

Elpina 9821 manual gezocht


Aanbevolen berichten

IK ben op zoek naar een manual van een Elpina 9821 moederbord. Het is een slot 1 AT/ATX bord met 3 PCI, 1 AGP, 2 ISA en 3 DIMM sloten en ALI chipset. Ik heb verwijzingen naar PC Chips gevonden maar dit leverde niets op. Ik heb Internet al afgestruind maar heb niets kunnen vinden. Wie kan mij helpen?
Link naar reactie
Het schijnt zo te zijn dat Elpina Boards idd hetzelfde zijn als PcChips Boards volgens dit bericht: http://www.netseller1.com/board/messages/17457.html In dat geval zou ik eens kijken naar je Biosstring. Hier staat uitleg over wat een biosstring is: http://www.agathering.net/hdware/motherboard_manufactures.htm Daar staat ook een link naar Elpina, maar daar kom ik op een vage portal uit. ALS het nou stiekum een PcChips board blijkt te zijn, dan kun je wellicht hier met je zoektocht beginnen: http://www.stud.fernuni-hagen.de/q3998142/pcchips/pcctype.html Als je je BIOS string hier op het forum zet, wil ik zelfs nog wel voor je zoeken...
Link naar reactie
Het klopt inderdaad dat sommige elpina borden gelijk zijn aan PC Chips borden. Zo komt het bord Elpina 9821 overeen met PC Chips M729. Verder las ik dat ook ECS moederborden heeft die gelijk zijn aan Elpina en PC Chips. Ik heb inmiddels een manual kunnen downloaden en ben daar ontzettend mee geholpen. Dus iedereen bedankt voor jullie reacties.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...