Ga naar inhoud

Raid en partities


Aanbevolen berichten

  • Reacties 58
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
oops, sorry vergeten te vermelden, ik gebruik XP pro engels. Ik heb nu een RAID setup met alles als C: schijf, kan je met Partition Magic (heb ik niet, moet ik dus kopen) dan bestanden laten staan, of ben je dan toch alles kwijt, zoals met een normale partitie aan te maken?
Link naar reactie
[quote:e39dd89f47="Red Dragon"]Correct precies wat BA zegt Maak ff een backup van de meest belangrijke bestanden en je kan aan de slag met partion magic kan je ook fromateren in zowel Fat32 als NTFS en de namen van je schijf veranderen achteraf. dus C: in g: of iets dergelijks.[/quote:e39dd89f47] Ja is geweldig programma heb al vele malen gebruik van gemakt alsje weer eens een schijf veranderd erbij of eraf. Allemaal zonder data verlies. :D PM7 werkt onder ntfs maar lager niet, alleen FAT32. Bij het office centre is het toevallig deze week in de aanbieding? 69 euro ex BTW. Niet duur, betaalde voor mijn 6.0 toentertijd meer. :cry:
Link naar reactie
[quote:9c3a163a5d="BA"]Tsja, er mag wel meer niet, 50 euro of zo voor een proggy wat je misschien een uur gebruikt tijds je hele pc bestaan is nogal wat..... Neem tenminste aan dat je niet elke dag je partities resizen gaat :)[/quote:9c3a163a5d] Daarom heb ik een versie echt gekocht toen nog oor 350 ballen, want ik moest partities hebben en maken terwijl er al veel op de schijf stond, toen had je nog geen goedkope branders ed. Deze laatste versie heb ik "anders" bemachtigd, mijn oude kon geen ntfs bewerken en ik werk onder win2000. Ach gebruik het wel vaker voor andere mensen om partities te maken op pc's van mensen die nog minder weten van de pc dan ik. Hoop donderdag of vrijdag een nieuw mobo te hebben voor de pc van de kids dus dan kan ik laten zien wat ik allemaal op het forum al heb geleerd. :-?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...