Ga naar inhoud

De ultime uitdaging voor de ervaren computerfreak!!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 45
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:b6f06b6249="lykele"]Volgens mij clock jij dan ook flink over met je XP, anders haal je die score niet...[/quote:b6f06b6249] Moet ook wel anders heb je niks aan die vliegtuigmotoren op die heatsinks. :wink: En BA heeft niet voor niets zo'n mooi werkje over OC'en geschreven :D
Link naar reactie
[quote:ee3648c044="lykele"]Bij OC'en via CPUCOOL loopt hij vast, zelfs onder Windows 2000 en geeft hij een zeer vaag gepiep. Tevens staat het moederbord niet in de lijst. Iemand ervaring met OC'en van een A-Merk PC???? Mobo is er trouwens wel aardig voor, VCore max is 2,3 V...[/quote:ee3648c044] Ik heb het gedaan via de PLL instelling en lukt prima, want mijn mobo is een oem en kan niet via de bios worden veranderd. Dus proberen via de PLL op je mobo te vinden :-? Succes met zoeken.
Link naar reactie
Ik ben bij intel op de website geweest,en er blijkt toch dat er een mogelijkheid is om een pen pro (socket 8) interresanter te maken. Intel schijnt speciaal een 333mhz met mmx technologie erna uit- gebracht , en dat past ook nog eens! Weten jullie misschien wat dat prossje mij gaat kosten?
Link naar reactie
Ik denk dat je die alleen maar tweede hands kan krijgen, dus dan is het gewoon geluk hebben om er een tegen het lijf te lopen. Neem hem dan ook gelijk als de prijs niet te bar is, want losse 2de hands procs komen nietzoveel voor (meestal met mobo en mem, maar dan ben je weerd duurder uit).
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...