Ga naar inhoud

AMD Athlon XP stickers...


Aanbevolen berichten

  • Reacties 72
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Anthony lees jij wel is voordat je post???? [img:6bc9bdac34]http://www.theunholytrinity.org/cracks_smileys/contrib/slim2g/Fridge.gif[/img:6bc9bdac34] Of zit je de hele dag te dag dromen? [img:6bc9bdac34]http://www.contrabandent.com/cwm/s/contrib/edoom/sleeping.gif[/img:6bc9bdac34] Ik heb die stickers gewoon op voorraad zoals je kan lezen. of w8 je liever 2 weken? [img:6bc9bdac34]http://www.plaudersmilies.de/yellows/rotaeye.gif[/img:6bc9bdac34]
Link naar reactie
[quote:ac9677354b] Op 07-05-2002 2:57 schreef Red Dragon: Ik heb een heel vel stickers van AMD AthlonXP Hoe groot wil je ze, 1 bij 1 cm case stickers of 3,5 bij 3,5 cm sticker.. Het zijn Official AMD stickers. [/quote:ac9677354b] Zoals je kan lezen heb ik die kleine ook stuur maar een mailtje naar me. met je adres en ik stuur ze in de loop van de week wel naar je op. Die kleine stickers passen precies op je kleine vakje in je case.
Link naar reactie
Ik weet niet waar jullie die stikkers vandaan halen, maar via een of andere link op een scholierensite (k denk scholieren.nl of .com) heb ik er 30 besteld om alle computers op de hele school mee af te plakken, levertijd> 5 dagen. K zal eens kijken of ik die link nog erges kan vinden
Link naar reactie
Wat vinden jullie zo leuk aan stickers? En dan zeggen dat 15 jarige pubers zijn :grin: Als je er dan dadelijk een Hammer in prikt (ik neem aan dat die mooie Chieftech toch el meegaat BA? ) kan je met spons en water aan de gang. Ik vind die mooie witte kleur van de kast juist stoer. Voor bezoekers blijft het dan maar gokken wat er in dat grote witte ding met het geluid van een vliegtuig zit :grin:
Link naar reactie
Omdat de Red Dragon dat zo graag wil: Een mooie overview van mijn 'kantoor': [img:b1ba7bbc4b]http://home.quicknet.nl/qn/prive/ma.ansink/PC1.jpg[/img:b1ba7bbc4b] Let vooral even op de monitor standaards :grin: Mijn kast: [img:b1ba7bbc4b]http://home.quicknet.nl/qn/prive/ma.ansink/PC2.jpg[/img:b1ba7bbc4b] De bovenste drive is nu niet aangesloten dor mijn chronische tekort aan molex aansluitingen :sad:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...