Ga naar inhoud

XP start met witte balk met iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Aanbevolen berichten

  • Reacties 248
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Een P4 1.8 een snel systeem???? praten we nu niet gewoon over "instap modellen"? en hoe kan het dan dat ook mensen met een PIII er last van hebben... het antwoord is al een paar keer gegeven en staat ook in de knowledge base (hoe schrijf je dat?) van ms wel in Engels maar goed.. en kan de Home Copieer Club dan geen uitsluitsen geven....... toch blijft dit hier niet thuis horen, Xp is software of vergis ik me nu en hebben we het over een bug veroorzaakt door een Athlon XP?? shitt had ik niet moeten zeggen denk ik weer een reden niet te veplaatsen
Link naar reactie
Wat ik bedoel is dat we het hier hebben over een vreemd trekje van zowel Windows 2000 als Windows Xp. Kon hier niet zo lang maar volgens mij hoort dit probleem niet hier thuis maar onder het kopje Windows. En de reden van het verschijnsel is te vinden bij de site van Microsoft dus snap ik al helemaal niet niet waarom niemand de moeite schijnt te nemen daar eens goed te lezen.... verder niet lulling bedoeld alleen dacht ik dat dit over moederborden, overklokken en dergelijke zaken ging. Vandaar mijn (satirische) verwijzing naar een Athlon Xp
Link naar reactie
Tja, Dan past ieder niet verklaarbaar softwareprobleem hier want een van de kenmerken van een niet goed overklokt systeen in onverklaarbare softwarefouten. Van mij persoonlijk mogen hier ook onderwerpen over horlogemaken staan (het overklokken van horloges?) maar gezien de regels die er blijken te gelden dacht ik ach, laat ik mijn mening eens ventileren.
Link naar reactie
Je moet zoeken in de knowledgebase (weet even niet hoe je het schrijft) daar heb ik het gevonden maar helaas er niet aan gedacht het nummer van het onderwerp op te schrijven of hiet te plaatsen. Wel heb ik toen de oorzaak gemeld maar daar iedereen het beter weet ben ik er niet meer op in gegaan. Het is absoluut geen hardware probleem! dat blijkt ook wel uit de reacties het is niet eens een echt probleem alleen bij het opstarten kan het verschijnen en bijna nooit bij een "verse" instalatie. Het ligt wel weer aan welke vga kaaret je heb want sommige vga kaarten hebben en nooit last van. Voel er niet veel voor het hele artikel te citeren aangezien het ook nog eens Engels was en dan heb je zo weer een vertaal vergissing en dan krijg ik dat weer. Het lijkt wel of een hoop mensen die hier over dit onderwerp praten geen Internet hebben en zelf niet bij een terzakekundig forum of deel van een forum kunnen komen Microsoft heeft die artikelen niet voor niets op het net staan al was het maar om zich een hoop gezeur van het lijf te houden en als je een legale versie van XP/2K heb mag je volgens mij dit "probleem" ook aan MS voorleggen of zie ik ook dat weer verkeerd? Ik betaal voor mijn software en bij een probleem waar ik echt wat aan wil doe zal ik zeker gebruik maken van de ondrsteuning waar ik recht op heb daar betaal ik tenslotte een beste berg geld voor.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Geachte heer Boerenkamp, Bedankty voor het gebruik maken van Microsoft Web Support. Hetgeen u beschrijft is normaal. Of de i-tjes te zien zijn ja of nee is puur afhankelijk van de snelheid van de PC. Voorbeeld: mijn PC nu: AMD 1700+ met 256Mb DDR --> ik zie geen i-tjes (laad zo snel dat direct het XP logo te zien is) mijn oude PC: PIII 733Mhz met 256Mb SDram --> hier zag ik de i-tjes wel Kan u me laten weten of het bovenstaande u voldoende informeerd? Hoogachtend, Mark Meessen Microsoft Support Engineer. Het antwoord is dus eindelijk gekomen van MS en bewijst maar weer waarom deze vraag bij Moederborden, processors, overklokken en koeling staat. Kan deze topic nu eindelijk afgesloten worden.....? :wink: Michel.
Link naar reactie
Dit gaat ook helemaal niet om het feit dat het iemand stoord. Het is een principekwestie, we willen gewoon weten WAT het nut was van die iiiiiiii'tjes en dan willen we het ook weten ook. En omdat iedereen er 'last' van heeft komen er zoveel reacties. En omdat niemand een oorzaak wist natuurlijk. Daarom kan het nu ook afgesloten worden denk ik.
Link naar reactie
  • 2 maanden later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...