Ga naar inhoud

XP start met witte balk met iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Aanbevolen berichten

  • Reacties 248
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Sorry, sorry, sorry, dat ik hem weer ophoog gehaald heb. Waarom: Ik vind het echt onzin dat mensen denken dat het een laadproces moet voorstellen. Oke, stel dat de grafische interface op dat moment nog niet geladen is. Waarom dan die iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'tjes? En dan bedoel ik niet waarom iiiiiiiiiii'tjes en geen ooooooooooooooo'tjes of ffffffffffffffffffff'jes. Ik bedoel: laat dan niks zien, en dan zeggen sommige weer: ja, maar dan kunnen de gebruikers zien dat windows in ieder geval bezig is. Tja, alsof je dat niet hoort.............. en al zou je het niet horen; je heb niet eens tijd om te denken dat windows vaststaat, laat staan om ctrl-alt-del in te drukken. We hebben het hier over een fractie van een seconde!!!! En buiten dat; er zijn wel honderden momenten op te noemen dat het lijkt alsof windows niet bezig is, maar wel degelijk iets aan het doen is en dan zie je niks (en dan heb ik het niet over het verdere laadproces, maar gewoon in zijn algemeenheid). Daarom denk ik gewoon dat het een bug is. Zeker nu ik Service Pack 1 heb geinstalleerd en ze ineens weg zijn. Dat vind ik vreemd. En tja, als sommige mensen ze nog steeds zien nadat SP1 is geinstalleerd, dan zal je zeggen GEEN bug. Maar Waarom????? Alleen Mico$oft kan ons helpen (zal ook de eerste keer zijn) Ik ga morgen naar het RIAGG :lol:
Link naar reactie
Hier nog een. Wel een btje laat maar was ff weg... Toen de comp nieuw en win net geinstalleerd was had ik nix geen I-tjes, maar nadat de comp helemaal volgezet was met progs in de startup en downloads etc. ineens wel (na een dag of twee), win startte gelijk ook en stuk langzamer op (xp 2000). Ergo: inderdaad, duurt ff te lang voor xp om in te lezen dus I-tjes. punt. Alles doet het nog dus, waar zou ik me druk om maken.
Link naar reactie
'k doe ook even mee: vorige week gééén iiiiiii-tjes In het weekend mijn XP terug moeten installen (mèt SP1) - dus géén nieuwe videokaart, geen andere kaarten wat dan ook .... gewoon alles hetzelfde EN : vanaf toen wèl iiiiiii-tjes... (komt er nog bij dat hij vorige week bij het opzetten na één minuut tijd tot rust kwam en nu duurt het tien / 15 seconden mèèr ! (en ja: gedefragmenteerd, bootvis laten draaien,...) Wie het wil uitleggen mag het proberen... (misschien lukt het je nog ook)
Link naar reactie
[quote:005105f006="..::T-DeX::.."]Misschien gewoon Schoonheids foutje Windows???????] Anders proberen: Bios upgraden Win XP opnieuw installeren Het is gewoon laden van XP ^Xtra Problems :wink:[/quote:005105f006] waar maak je je nu druk om en waarom zou je je bios moeten upgraden met alle risico's die daarbij horen??? als je 'last' hebt van die i'tjes, dan zet je je beeldscherm maar een paar seconde later aan, dan zie je ze ook niet. ik snap het probleem niet.
Link naar reactie
ff over die IIII'tjes, wat ik wel eens GEHOORD heb is dat wanneer je die IIII'tjes ziet dat dit te maken heb dat je niet geregistreerd bent of gebruik maakt van een illegale versie of upgrade. die iiii'tjes moeten dan zoiets voorstellen als een soort crack die de registratie overslaat. Kweet niet of er verder nog mensen zijn met een geregistreerde versie die wel iii'tjes krijgen, zo ja, dan is dit een fabeltje.....
Link naar reactie
daarnaast kun je mij niet aan het verstand brengen dat iedereen hier een legale versie heeft.... kom op; zou jij 180 euro, of wat de legale versie van windows XP ook maar mag kosten betalen???? ik durf wel een weddenschap te plaatsen dat meer dan de helft van de XP gebruikers hier, een illegale versie heeft; alleen de meesten hebben het lef niet om er voor uit te komen, omdat ze dan een stempel opkrijgen van illegale software user.... ik heb ook een copy, durf ik best voor uit te komen, ik ga echt niet een paar honderd euro betalen voor zo'n product!!! plaats maar eens een poll, en we zullen wel eens zien hoeveel gebruikers er een illegale versie gebruiken!!!! :wink:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...