Ga naar inhoud

XP start met witte balk met iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Aanbevolen berichten

  • Reacties 248
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Die iiiiiiiiii tjes zouden een patroon moeten zijn ik heb het "probleem?" ook gehad bij Win2000 blijkt een grafich probleem te zijn wanneer de boel nog niet opgestart is. zo snel de computer door zijn herkening heen is en naar de grafische modus schakelt is alles verholpen dit is puur een visueel probleem en heeft niets met schijfen te maken want hoe kan het toernetal van een schijf nu een bestuuringssyteem beinvloeden? (behalve dan in snelheid)
Link naar reactie
Nou het zou een indicator kunnen zijn voor een laadproces, waar vervolgens alleen maar ASCII tekens mogelijk zijn. Zo hebben ze door i-tjes een balk gecreeerd. met snellere schrijven gaat dat laden zo snel dat de balk niet meer in beeld gebracht hoeft te worden. Ik weet niet of je het hele topic hebt gelezen of niet maar er zijn al meerdere theorieen bed8 en dit lijkt mij de meest waarschijnlijkste.
Link naar reactie
pfff natuurlijhk is het een idicatie van het laadproces! de iiiiiiitjes ontstaan als gevol van de fout normaal loopt er een lichte balk die door een donkere wordt "gevuld" en de snelheid van het laden wordt niet door de schijf bepaald! daar is veel meer aan de hand o.a de fragmentatie en hoeveelheid drivers die geladen moeten worden. maar oke een snelle schijf zal een seconde kunnen schelen wel eens de doorvoer bekeken van een schijf bij veel kleine bestanden een snelle hd is vooral snel als er grootte hoeveelheden data gelezen of geschreven worden en niet zo zeer als de schijf her en der moet zoeken dan is veel meer de toeganstijd van belang......................... eigenlijk wel treurig dat hier zoveel pag. voor nodig zijn zeker hcc leden (bij deze laat ik het er dan ook bij)
Link naar reactie
[quote:20e01dfab3="Long John"]pfff en de snelheid van het laden wordt niet door de schijf bepaald! daar is veel meer aan de hand o.a de fragmentatie en hoeveelheid drivers die geladen moeten worden. [/quote:20e01dfab3] fragmentatie heeft DUS wel duidelijk met de schijf te maken, en de drivers worden later pas allemaal ingeladen (bij de blauwe xp balk) Wat mij betreft heb je gelijk wat de toegangstijd betreft, want er was nog iemand die had ze wel met een 7200 rpm waarschijnlijk had hij een hogere toegangstijd.
Link naar reactie
[quote:89999b1f27="Long John"] eigenlijk wel treurig dat hier zoveel pag. voor nodig zijn zeker hcc leden [/quote:89999b1f27] ach je moet toch wat he... :roll: ik heb het nog nooit gezien bij mezelf, maar toen ik laatst bij een vriend XP installeerde van een Cd die niet helemaal lekker meer was, (hij is er erg onzorgvuldig mee, overal slingeren ze rond ) toen kreeg ie bij het installeren een paar foutemeldingen dat er files niet gecopieerd konden worden ( door krasjes oid) verder ging alles wel goed... maar na de reset, kreeg ie direct de balkjes met de iiiiiiiiiii tjes.... heb toen met mijn eigen CD geinstalleerd, en toen was alles wel goed, kan dus iid een indicatie zijn dat er wat mis is met XP.. maar hoe lang gaan we hier nu mee door??? is nu de 2e keer al dat ie omhoog wordt gehaald??? zolang windhoos het doet is er toch niks aan de hand??? lekker laten rusten die ietjes :wink: :lol:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...