Ga naar inhoud

XP start met witte balk met iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Aanbevolen berichten

  • Reacties 248
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:ddfc63ed00="spiderned"] En je kan mij echt niet wijs maken dat ze bij Microsoft gekozen hebben voor i'tjes om Windows op te starten. Is volgens mij gewoon een bug; anders kies je toch een ander karakter uit de ASCII code tabel.[/quote:ddfc63ed00] Welk ander karakter zou jij kiezen voor een balk het is echt de grafische interface. er is op dat moment alleen een soort van dos achtige omgeving waar alleen maar ASCII word gebruikt. met een i kan je een balk maken. met een I of een | ook maar zij kozen voor een i
Link naar reactie
[quote:28ed72aa42="Red Dragon"]ik vind de i tjes tot nu toe heel normaal en ik heb een goeie verklaring gegeven[/quote:28ed72aa42] Ik vind die verklaring goed genoeg. [quote:28ed72aa42="Red Dragon"] //E Gozeling DDR-ram en 7200rpm schijf. die 2 doen het hem denk ik[/quote:28ed72aa42] Dat zou best wel eens kunnen.
Link naar reactie
[quote:0e01cf5f7f="Red Dragon"][quote:0e01cf5f7f="spiderned"]Ik zou niks kiezen; het gaat zo snel dat je ook niks hoef te laten zien[/quote:0e01cf5f7f] LOL.. zo had ik het nog niet bekeken :) daar zit ook wat in[/quote:0e01cf5f7f] Alleen, als je de minimale systeem eisen hebt, of vlak daar boven, kan het iets langer duren. Als je geen beweging ziet gaan sommige mensen toch snel denken dat er iets niet goed gaat. Dat is door de iiiiiii te voorkomen. (of is dat te ver gezocht)
Link naar reactie
Ik vind die i'tjes niet normaal en ik heb nog geen goede verklaring gelezen. Dat er nog geen grafische omgeving is snap ik, maar waarom dan i'tjes en niet bv niks. Het is volgens mij gewoon een bug, maar we zullen zien bij de volgende aflevering van Windows. Let maar op dan zijn ze weg. En ik heb geen DDR ram, maar wel 7200 Rpm en GEEN i'tjes meer
Link naar reactie
[quote:433554eb30="katrien"]maak het nog een beetje warriger: ik had ze nieet, toen had ik ze wel, en daarna weer niet ....en nu....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wel![/quote:433554eb30] Misschien zit je HD op het randje van wel/niet. Het zou best kunnen dat door fragmenteren het laden ietsje langer duurt, en de iiiiii wel verschijnt.
Link naar reactie
[quote:e55a876eaf="Red Dragon"]maandag 9-9-2002 komt de SP1 uit van WinXP, als het echt een bug is dan zou die het weg moeten halen. ik blijf er echter bij dat het geen bug is. Spiderned, anders mail je even naar Microsoft met de vraag waar de i-tjes voor zijn en of het een bug is, dan weten het meteen (vraag is serieus bedoeld btw)[/quote:e55a876eaf] Mailen naar Microsoft , dan heb je in 2005 antwoord. En toegeven dat het een bug is zullen ze echt nooit doen denk ik. Maar wat je zegt; ff wachten op SP1. En ik weet het ook niet zeker, maar ik denk het; zoals iedereen hier met een antwoord kom en het niet zeker weet.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...